DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 22-08-2022 04:32

GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ...

Dönem dönem  kendini dinlemek , geçmişin le demlenmek ne kadar güzel oluyor.  Çay tadında onlarca hatıraların  hayali ile  huzurlu oluyorsun kendince.

Huzuru yakalamış duyguların mutluluğu içinde geçmişin hayalleri gözünün önüne geldikçe, kötü olan yasanmışlikları organize edenleri   unutmanın onurunu yaşıyorsun. Nefret duygusuna dönusebilecek duyguların tetikçisi  şeytanın esiri  olmamanın vesvese sine kapılmamanın    manevi hazzını taşıyorsun gönül aleminde.


Biliyorsun elbet herkes günü geldiğinde ebediyete gidecek, neye nasıl inanıyorsa onu görmeyecek. Neyi nasıl yasamişsa yaptıklarının hesabını verecek. Bu sebeple mananin özünü bilen , nefsinin esiri olan insana 
mana ifade eden bir tek cümleyi  söyleme ihtiyacı duymuyorsun, 
nihai hükmün sahibine olan inancını tastik ediyorsun öğrendiğin ilmi terbiye ile.


İpin ucunu gafilin  eline kaptırmış,  yureginin bir köşesinde azda olsa sevgisi kalan tanıdıkların için en kalbi duygularla DUA ediyor hicabını içinde tutuyorsun ve yaratandan istiyorsun.

Allah' ım senin hikmetine sual olunmaz kudretine karşı durulmaz, içinde pişmanlık taşıyan çaresiz kullarına çare ol, onları içlerine düştükleri girdaptan çıkar , yaptıkları iyilik  hayır ve hasenat' ların hürmetine affet. Mübarek Cumanın rahmet ve bereketi ile dualarımızı dergahında kabul et

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt