DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 23-08-2022 14:15

GEÇ KALMADAN

Fethiye sahilinde miskin bir  havada, içten ve duygu dolu bir sesle söylenen şarkının içinde ahvalin imtihanını düşünüyorum. Afetler, hastalıklar, haince saldırılar, dünya menfaatleri için kurulan tuzaklar,  anlamsız kavgalar, gönül kırmalar sanki 62 yıllık hayatımın yaşanmışlıklarını, tecrübelerimi, pişmanlıklarımı bir şarkının zaman dilimine sığdırmıştım. Masamda ispirtolu pamuğun ateşiyle sıcaklığını sürdüren demlikten içtiğim çayımı yudumluyorken. Nazik, kibar bir hanfendinin çağrısıyla silkeleniyorum, “buyur kardeşim” diyorum, “Abi be üzülme bu kadar her şey çok kolay, yenge mi üzdü seni, senmi üzdün yengemi bilmem ama çözümü çok kolay yengeye vercen bir çiçek bütün sıkıntılar bitecek.” Müthiş etkilenmiştim hayata her türlü zorluklara rağmen pozitif bakan, gönüllerinde sevgi, dillerinde şükür, kalplerinde merhamet, gözleri tok, karınları pek yaşayan kültürün temsilcisi çiçek satmak için ajitasyon yapmıyordu; inandığı çerçeveden  adeta bana meditasyon yapmıştı. Bir çiçek aldım teşekkür ettim. 

AmYpCS
Çiçeği en sevdiğime vermeyi çok isterdim, sağımda sandalye boştu , orada yanımda olmasını çok isterdim. Sanki içimden geçeni okurcasına çiçeğin silueti sandalyede olan sevdiğimin ruhuna gitmişti.
Lütfen ve defaten lütfen sevdiklerimizin kadrini kıymetini varken bilelim, nefsimizin  esiri, ihtiraslarımızın kurbanı olmayalım.
Evet o sandalyede olsun diye her türlü fedakarlığı yapacağım kişi Rahmetli ANAM,dı sağ yanım boş kalmıştı.
Rabbim sevdiklerimiz ve sevenlerimize sağlıklı huzurlu bereketli  ömürler ihsan etsin. 
Sevgiyle bakalım, sevgiyle yaşayalım inşallah

NELER SÖYLENDİ?
@

DİĞER YAZILARI MAKSAD HASIL OLSUN ; GEREKİRSE...? BİR PAKET ZEHİR VERİRMİSİN. ATATÜRK' ÜN SON SÖZÜ. SÖZÜNÜN ESİRİ OLMAK..! YENİ KAVRAM STRATEJİK YALAN.. DUA NİYETİNE ...! DEVLET NEREDE, VATAN SAĞOLSUN. ARKAMDAKİ TABLO...! ATATÜRK' ün ULUSAL HEDEFLERİ..? GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! REİS'İN ROMAN KARDEŞLERİ... GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ... EL GAFÛR - EL CEBBAR NASIL MI? VİCDANININ ESİRİ OLMAK... RUHUNU ŞAD ETMEK. DAL MÖKKEM OLANDA. BAŞKAN'IN SİLAH SIZLAMASI! MATEMATİK… ÜZÜMÜNÜ YE BAĞINI SORMA. MUHAKEME ..! GÖREN GÖZÜM, DUYAN KULAĞIM... GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ... TAYYİP AMCA SENİ ÇOK SEVİYORUZ... EL GAFÛR - EL CEBBAR MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...! Yaradan Beni Seviyor...! MANA'YI ANLAMAK... KÜRESEL DEVRİM ! İLELEBET CUMHURİYET. HELALLİK..! HAYATTA EN PAHALI ŞEY... GERÇEĞE KÖR, SAĞIR, DİLSİZ OLANLAR...! TATLI DİLLE GÜZEL SÖZE DOYULURMU TANIŞ ARKADAŞ DOST GÖNÜL DOSTU..! NEFİS İMTİHANI. DEVLET TERBIYESİ MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...! NUTUK! HORTUM, TIRMIK, KLAVYE  ATATÜRK ün ULUSAL HEDEFLERİ.. REİS'İN ROMAN KARDEŞLERİ... GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! BANA HER GÜN BAYRAM. NUTUK! MERT DAYAĞI. TATLI DİLLE GÜZEL SÖZE DOYULURMU CEK CUK CAK...! BİR ŞEHİR BİR VEKİL...! BAŞKAN ' ın etkisi Sunucu Saldırısı MUHAKEME GÖREN GÖZÜM, DUYAN KULAĞIM... DOST TEZGAHI.! BABAMIZ BÖYLE ÖĞRETTİ..! 15 TEMMUZ RUHUNU CANLI TUTMAK ...! 7 KITADAN ARŞA
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt