DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 22-08-2022 02:11

MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...!

Yıl 2002 AK PARTİ iktidarının ilk ayları, BAŞKAN ımızın Üskudar' daki ofisine oğlum Taha' yla gitmiştim. İstidhamı teşvik,  kentsel dönüşüm üzerinde çalışmalarım vardı, anlatmam gerekiyordu. Yoğun tempo içindeydi oldukça yorgun görünüyordu. İfadelerimi kısa ve öz tutup zamanı israf etmemek adına acele ediyordum. Hassasiyetimi  anlamıştı. "Bahaddin rahat ol ,düşüncelerini detaylıca anlat " diyerek cesaret vermişti. Konuşmam sürdükçe düşüncelerimi paylaşma cesaretim daha artmıştı. Söylediklerim  onlarca akademisyenin sunduğu, kendisinin  bilgi dagarcıgında olan projelerinin yanında çok daha önemsiz olabilirdi. Önemsediği ise Ülkemizin vefakar, cefakar insanlarına sosyal devlet kapsamında  hizmet yapma gayretine katkı sunmanın heyecanı içinde olmamdı.
Bu durum LİDER lik anlayışında dava arkadaşlarından beklediği en  saygın hallerden biriydi. 

Ülkemizin  Tam bağımsızlığı için kat edeceği zahmetli süreçleri anlatırken kendisine bir konuyu arzetmistim. "Başkanım bir vakıf kursak , bu vakfın amacı IMF' e olan borcumuzun bir an önce bitmesi için yardım toplama amaclı olsa ne dersiniz. Zira Büyük Millet size çok güveniyor, inaniyorum ki herkes karınca kararınca yardım eder ve Milletimizin gücüyle, Allahın izniyle bu borcumuzu hızla  kapatırız" Sözlerim üzerine yorgun görünen yüzü bir anda duygusal hâle , hüzünlü  bir tebessüme dönüştü. 

Sandalyesine yaslandı bana tarihi cevabı verdi.
Bahaddinim biz henüz iktidarız muktedir değil Şu anda bu borçları kimseye el açmadan 6 ayda ödeyecek imkanlara sahibiz Ülkemiz içimizdeki hainler dışımızdaki zalimlere kuşatılmış durumda Güçlenmeye başladığımızı, Oyunlarını başlarına çevireceğimizi hissettikleri andan itibaren her türlü kaosu yaratırlar. Unutma KURT' un dısardan uluyanı değil, içerden yiyeni tehlikelidir İnşallah günü ve zamanı geldikçe büyük Milletimizin üzerindeki yükleri tek tek kaldıracağız , Dünya da huzur ve barışı sağlayacağız. 

Aradan geçen yıllardan sonra zaman  BAŞKAN' ımızı haklı çıkarmıştı. IMF borcumuz bittikten bir hafta sonra gezi olayları başlamıştı.
Ortadogu, Balkanlar, Kafkaslar, Afrika'da edindiğimiz kalıcı dostluklarımızı ilişkilerimizi, ticari faaliyetlerimizi gözlemleyen emperyalist ülkelerin rahatsızlıkları açıkça belirginlesmisti. Muhtıralar, Darbe girişimleri, algı faaliyetleri başarısızlıkla neticeleniyordu. Çırpınışları beyhudeydi , Artık MİLLİ İRADE nin savunucusu  LİYAKAT, SADAKAT , EHLIYET li  kadrolar Devlet yönetiminde  vardı.
Hükumet  sadece iktidar değildi, kurumları, Başkanı HALKI  ile Muktedirdi
HAMDOLSUN...

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt