DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 20-08-2022 00:36

CEK CUK CAK...!

Edirneden Kars' a Vatanımızın her bir yöresini huzurla dolaşmış  vatandaşlarımızla  hasbihal etmiş, Devlet-Millet kaynaşması için gönül köprüleri kurma gayretimi yıllardır sürdürmüş olmanın huzuru içindeyim.

İçinde bulunduğumuz şartlar ve koşullarda yaşamın olmazsa olmazlarına sahip olan insanların, yaşamın olmasa da olurları yüzünden hayatlarını huzursuz yaşayıp, dünya’larını karatmalarını anlamakta güçlük çekiyorum. 

783.562 km2’lik doğudan batıya, güneyden kuzeye dört mevsim, yedi iklimin bahşedildiği vatanda yaşıyoruz. 

3 yanı Bereketli denizler, verimli topraklar, eşsiz meyvelerle donanmış ağaçlara ,  binbir çeşit çiçeklere sahibiz. Doğuştan zengin bir milletiz.

Yaşadığımız topraklara VATAN deriz. Vatanın korunması, gelişmesi için verilen her türlü mücadeleyi ŞEREF biliriz. Asli görevi VATAN’ın sınırlarını korumak olan ordumuza PEYGAMBER ocağı, askerimize de MEHMETÇİK deriz.  Algı öyle bir şey ki Mehmetçigimizi şehit edenlerin yandaşlarıyla işbirliği yapanların  etkisinde kalırız . Dönem dönem Zahmet ve gayretle çalışanlara karşı haksızlık yaparız...

Ekonomi çöktü,   Dolar fırladı, Euro zıpladı, Altın tavan yaptı gibi ifadeler kullanıp bir gerçeği ifade ederken gerçeğin neden olduğu konusunda ,
sebeb sonuç ilişkilerinin irdelenmesi noktasında emek sarfetmeyenlerin ülkemiz aleyhinde oluşan her türlü olumsuzluğa zargana gibi atlayıp   kaos fırsatçılıgi yapmalarını geçmiş dönemlerdeki siyaset literatürüne bel bağlamanın tezahürü olarak görmekteyiz. 

Siyasetin muhalefetteki aktörlerinden beklenen ilkeli duruşu göremeyen milletimiz.
Kalkınmaya,  gelişmeye dayalı projeleri sunmayı beceremeyenleri  sosyal , toplumsal barışa katkı sağlayacak önerileri sunmayı zul sayanları, yerine çamur at izi kalsın hafifliği ile hareket edenleri  kültürüne, asaletine, ataletine yakışır sekilde  gönül terazisinde değerlendirmeye alacağından zerre kadar şüphe duymamaktayız.

Kaptan hedefleri ve ilkeleri  doğrultusunda geri vitese takmasızın  yolcularını basarıyla neticeye doğru  götürürken,  halkımız yollara çukur açanları,  çivi koyanları, yolcuların  içindeki oyun bozanları bilmektedir. Her türlü manipilasyona  rağmen durumu metanetle  gözlemlemektedir. 

Muhalefetin temsilcileri ve sempatizanlarina yapılan hizmetler hatırlatıldığında aldıkları cevapla irkilmektedir.

Devletin yatırımları durmuyor arı gibi çalışılıyor.

Kamu görevlilerinin, Emeklilerin maasları gününde ödeniyor.
 
Belediyeler İller Bankasından paylarını  ayırım gozetilmeden  tıkır tıkır alıyor.

Sosyal yardımlar toplumumuzun her kesimine  kesintisiz  yapılıyor .

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına yurt, burs , kitap gıda desteği artarak şureklilikle sürüyor.

Barajlar, köprüler, otobanlar, hastaneler, okullar, savunma sanayiinde devrim düzeyinde çalışmalar hız kesmeden yol alıyor.

Bilim ve Teknoloji alanında Ar-ge faliyetleri en yoğun şekilde devam  ediyor.

Yangınlar, su baskınları, depremler tabii afetler  karşısında Devlet bütün kurumlarıyla anında müdahele edip, vatandaşının mağduriyetini en hızlı şekilde gideriyor..

Yatırıma  istihdama vergi indirimi, sigorta muafiyeti sağlanıyor.

Yeraltı, yerüstü kaynaklarının milli ekonomiye kazandırılması için gerekli çalışmalar Dünyanın gözü önünde hayata geçiriliyor..

Devletin , Milletin öz varlıkları olan Kamu hizmet binalarının eskileri yıkılıp yerine planlanan programlar doğrultusunda  yenileri yapılırken acil ihtiyaç olan yerlerde gereken  hizmetler bekletilmeksizin yapılıyor.

Kamunun öz varlıkları kat ve kat artırılıyor.

Dünyanın neresinde olursa olsun Devletimiz,  Zor durumda kalan  vatandaşının  yanıda oluyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes Özel uçaklarla vatana getiriliyor.

Sosyal devlet olmanın gereği, sağlıkta, eğitimde, barınmada, konut edinmede, gerekli nakdi ve ayni yardımlar surekli artarak devam ediyor.

Güçlü Devlet olmanın özguveni ile Dünya’nın dört bir yanındaki mazlumlara karınca kararınca sahip çıkılıyor. Anlatmaya zamanın yetmeyeceği irili ufaklı binlerce hizmet yapılıyor. 

Hayvancılıktan , Tarıma, Ulasımdan , Savunmada katedilen gelişmeler ortada iken , nasıl oluyorda  Ekonomi bitti , Ülke battı diyorsunuz...?

Cevap ; Doğru tabii ki bunların hepsi yapıliyor, Devletin gelirleri arttı, bunlar mecburen oluyor..! 

Halk tan cevap gecikmiyor " Hani Devlet batmış, ekonomi bitmişti " ? 
Kısa bir sessizlik sonrası 
Cek cuk cak...! la niyetleri belli oluyor.

Yeterki Direksiyondan USTA kaptan gitsin.

Ayşe ip atla, Ali top oyna uyu yat uyu, uyuda büyü  diyenlerin istediği gelsin.

NELER SÖYLENDİ?
@

DİĞER YAZILARI MAKSAD HASIL OLSUN ; GEREKİRSE...? BİR PAKET ZEHİR VERİRMİSİN. ATATÜRK' ÜN SON SÖZÜ. SÖZÜNÜN ESİRİ OLMAK..! YENİ KAVRAM STRATEJİK YALAN.. DUA NİYETİNE ...! DEVLET NEREDE, VATAN SAĞOLSUN. ARKAMDAKİ TABLO...! ATATÜRK' ün ULUSAL HEDEFLERİ..? GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! REİS'İN ROMAN KARDEŞLERİ... GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ... EL GAFÛR - EL CEBBAR NASIL MI? GEÇ KALMADAN VİCDANININ ESİRİ OLMAK... RUHUNU ŞAD ETMEK. DAL MÖKKEM OLANDA. BAŞKAN'IN SİLAH SIZLAMASI! MATEMATİK… ÜZÜMÜNÜ YE BAĞINI SORMA. MUHAKEME ..! GÖREN GÖZÜM, DUYAN KULAĞIM... GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ... TAYYİP AMCA SENİ ÇOK SEVİYORUZ... EL GAFÛR - EL CEBBAR MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...! Yaradan Beni Seviyor...! MANA'YI ANLAMAK... KÜRESEL DEVRİM ! İLELEBET CUMHURİYET. HELALLİK..! HAYATTA EN PAHALI ŞEY... GERÇEĞE KÖR, SAĞIR, DİLSİZ OLANLAR...! TATLI DİLLE GÜZEL SÖZE DOYULURMU TANIŞ ARKADAŞ DOST GÖNÜL DOSTU..! NEFİS İMTİHANI. DEVLET TERBIYESİ MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...! NUTUK! HORTUM, TIRMIK, KLAVYE  ATATÜRK ün ULUSAL HEDEFLERİ.. REİS'İN ROMAN KARDEŞLERİ... GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! BANA HER GÜN BAYRAM. NUTUK! MERT DAYAĞI. TATLI DİLLE GÜZEL SÖZE DOYULURMU BİR ŞEHİR BİR VEKİL...! BAŞKAN ' ın etkisi Sunucu Saldırısı MUHAKEME GÖREN GÖZÜM, DUYAN KULAĞIM... DOST TEZGAHI.! BABAMIZ BÖYLE ÖĞRETTİ..! 15 TEMMUZ RUHUNU CANLI TUTMAK ...! 7 KITADAN ARŞA
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt