DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 20-08-2022 00:34

BİR ŞEHİR BİR VEKİL...!

Çalışmalarını yakından takip ettiğim vekiller içerisinde halkın iktidarının partisinden  seçilmiş bir kardeşimin bitmez tükenmez performansıyla şehrine kazandırdığı hizmetlerini BİR ŞEHİR BİR VEKİL başlığıyla marifet iltifata tabidir anlayışıyla  yazmaktayım. 

Kitabı baskıya hazırlama çalışmalarım sürerken  yaşadığım bir anımı paylaşmak istedim. 
İkametime mobilya montajı yapmaya gelen ustayla sohbet etmek  adına sordum Şehrinin  Milletvekilini tanıyormusun..? Soruyu bilinçli olarak tekil sormuştum, vekil deyince aklına kim gelecek onu merak etmiştim.Cevap gecikmeden geldi çalışmasına ara verdi konu vekili olunca adeta akan sular durmuştu yakın köylüsü olduğunu söylemişti, Sayın Vekilimizin çalışmalarını o kadar yakinen takip etmeme rağmen hemen hemen her faaliyetini benden iyi biliyordu şehrine kazandırdığı  hizmetlerin büyüklüğünü,  şehrin turizmin cazibe merkezi haline gelmesindeki gayretlerini, onlarca projenin hayata geçirilmesi noktasındaki  heyecanını, halkına karşı gösterdiği tevazu halini öğle bir inanmışlıkla  anlatıyorduki yazdığım kitapla ne kadar doğru bir karar verdiğimi adeta tescilliyordu. 


Ülkem ve Ülkemin gönlü güzel insanları adına bu durumdan huzur bulmuştum. 

Montaj Ustasindan  telefon numarasını  rica ettim numarayı mesaj yollayarak  milletvekilimizle paylaştım, kısa bir sure sonra telefonla arayan montaj ustası  Milletvekilimizin kendisini  aradığıni samimi, içten bir sohbetle konuştuklarını söyledi, vesile olmamdan dolayı memnuniyetini ifade etti.

Güzel olan her proje zirvede yer bulabilir, hizmetler takdir edilebilir, yeni projeler hayata geçtikçe popiler olan hizmetlerin zirvedeki hükmü kaybolabilir, takdirler unutulabilir.

Gerçek olan ise,
Gönüllerde var olan  değerin unutulmayacağı kıymetinin her zaman baki kalacağıdır

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt