DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 23-08-2022 14:42

DEVLET NEREDE, VATAN SAĞOLSUN.

Son günlerde ülkemizde ve dünyanın muhtelif ülkelerinde meydana gelen yangınların sonucu olan  tahribatları kimimiz seyrederek, kimimiz bizzat içinde yaşayarak gözlemledik. Herkesin acısı, kaygısı ve  korkusu muhakkak ki olmuştur. ‘Acaba daha devam eder mi?’ sorusunu gece gündüz düşündük.

‘Şimdi nerede olacak huzursuzluğu icinde yaşadık. Hayvanların  yanmasina  kahraman insanlarımızın   şehit olmasına,  ormanlarımızın küle donmesine şahit olduk. Oksijenimiz adeta yok oldu.’  Meydana gelen hadiselerin üzüntüsünü yüreğimizin derinliklerinde hissettik. Özelikle ikametgâhıma yakın olduğu için Köyceğiz İlçesi’nin Ağla Yaylası’nda başlayan yangını yakından görmeye gittim, yaşanan felaketi bırakın yakından görmeyi, güvenlik koridoru mesafesinde seyretmenin bile ne kadar meşakkatli olduğunu bizzat iliklerime kadar hissettim. 

Yangına müdahale edemeyecek yaşta olan yaylaları, evleri yanan, hayvanları telef olan, araç gereçleri kullanılamaz hâle gelen köylülerimizin bulunduğu alana gittiğimde üzüntüleri ve kayıplarına rağmen vatan sağolsun diyenleri; henüz ateşler villasına, çiftliğine ulaşmamış hatta yangınları yerinde görmemişler içinde ‘devlet nerede’ diyenlere şahit oldum.

Manaya bağlı yaşayanların çoğunluğunun vatanını düşündüğüne, maddeye esir olanların çoğunluğunun ise devletin cansiperhane çalışan görevlilerinin  gayretlerini yok saydığını gördüm. 

Eminim ki vatansever halkımız yüreğimizin yandığı süreçten geçerken gelecek zamanlarda herkesi hakkettiği yerde tutacaktır.

Yine inancım şudur ki; güçlü devletimiz varlığını görmezden gelenler dahil mağdur olan tüm  vatandaşlarının sorunlarını yerinde çözecek. Dertlerine derman olacak . Her türlü htiyaçlarını en kısa sürede  karşılayacaktır; Fitneden, kaostan ve  hasetlikten beslenenleri hüsrana uğratacaktır. Demokrasiye pranga vurmak isteyenler bir kere daha planlarının tutmadığını görecektir.

Ateş bacayı sarmışken imkânlar ve fırsatlar dâhilinde devletin temsilcileri görevlerinin başında cansiperane çalışırken, gün DEVLET NEREDE deme günü değil; VATAN SOĞOLSUN deme günüdür. 

Yangınlarla mücadele ederken hepimizi derinden üzen sel felaketleri ile Karadeniz zor günler yaşıyor.  Rize,  Artvin,  Kastamonu, Bartın, Sinop…
Yüce Allah’ım rahmetini felakete çevirme. Mukaddes vatanın kahraman evlatlarına merhamet et, yardım için gayret eden
Halkımiza ve DEVLET’imizin tüm çalışanlarına kuvvet ver.

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt