DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 23-08-2022 14:43

DUA NİYETİNE ...!

Düşüncelere anlayış, fikirlere tahammül erdemliliktir. 

Siyasi hırs sebebi ile seçmenleri aşağılayıcı ifadelerin kullanılması hoş bir hal değildir. Kurumlar ilkesel eleştirilebilir fakat bireylerin tamamını bağlayıcı ağır ifadeler kullanmanın kabul edilebilir bir tarz olmadığı nettir.

Siyasetin en güçlü dinamizmi insan olduğuna göre aramızda olmasını istediğimiz seçmenleri ötekileştirmek, sığ ve bağnaz düşünmekten başka bir durum  değildir.

Seçilmiş iktidara karşı daha çok demokrasi, daha iyi ekonomi daha fazla özgürlük ifadelerini kullanıp ajitasyon yaparak algı ile kafaları karıştırmak isteyenlerin, daha çok keyfiyet, daha fazla ihanet, daha büyük zafiyet göstereceklerin hedeflerine katkı sağlama halinde olmaları ise kabul edilir olmamalıdır.

Kardeş ülkemiz Kazakistan' da meydana gelen olayların Türkiyede olmasını temenni ederek  keyif alanların güzel  vatanımızda aynı kaosun olmasını beklemeleri ise akıl tutulmasının örneğidir.

Gercek hiç bir zaman değişmemiştir.
Biraz daha bireysel keyfiyet, bireysel menfaat, üstün insan  olma psikolojisi içinde olanların, sınıfsız toplumda yaşamaktan huzur bulamayanların, askerimizin, polisimizin, vatandaşımızın hayatına mal olacak adımları atanların, kargaşa yaratanların demokratik olmayan, gayrimeşru yollardan arayışlara girenlerin, ihtirasları ve hırslarını yenemeyenlerin, cana kıyanların bıraktığı derin yaralar ve izler tarihten hiçbir zaman silinmemiştir. Bu oyunun bir parçası olanlar er geç bedelini ödedikleri gibi beddualarla yad edilmişlerdir.

Ülkesinin 2002’den bu yana gelişimini yakinen yaşayan, gözlemleyen, demokrasiyi sözde değil özde benimseyen aydın ve çağdaş insanların sessizliğini avantaj sayarak, Toplumun  kişisel hak ve hürriyetlerine, yaşam tarzlarına, manevi değerlerine saldırarak sürdüren densiz ve dengesizler güzel yurdumuzda kargaşa çıkarma arzusu ile sürekli gündem oluşturmaya çalıştırmaktalar. 

2002 öncesinde  Yetmiş sekiz  yıllık zaman diliminde  emperyalizmin sömürgesi olan  konumunda yaftalanirken , eğildiğimiz kadar özgür, zulme sessiz kaldığımız  kadar şirin, muhtaç olduğumuz kadar kabul edildiğimiz günleri görmedik mi?

Bize biçilmiş en çapsız kimliğin hicabini içimizde taşımadıkmı.
Dışa bağımlı, tam sömürge 3. DÜNYA ÜLKESİ 

Ülkemizde istikrarlı gidişatın engellenmesi için ,  Bugün kavga ve iç karışıklığı arzu edenler, her yer kan gölüne dönsün diye düşünenler neyi huzurla elde edecekler? Doğalgazda indirim, gıdada daha iyi tüketim, benzinde yarı fiyatına kullanımı, keyfiyeti daha fazla yaşamayı mı?! 

Belli ki demokratik teamüllerle yönetim anlayışını istemeyenler  gaflet ve delalet halindeler. 

Askerinin, polisinin, idarecesinin , vatandaşının meşru yollarla seçilmiş Başkanının tırnağına zeval gelmesini zül sayanların sessizliği ve sabrının altında yatan metaneti göremeyip, kargaşadan medet umanlar için dua etmek, ülkesini seven herkes için vazgeçilmez  olmalıdır. 

"Allah’ım, 78 yılda ülkemizin gelişmesine çomak sokanların kalıntıları olan yobaz, gerici, sığ düşünceli kişileri gaflet ve delaletten kurtar. Gözlerinden perdeyi, dillerinden riyakarlığı, kulaklarından uğultuyu al.Kötü konuşmasınlar, doğruyu görsünler, yakışanı duysunlar, kendilerine gelsinler, hainlerin kayığına binmesinler. 4 mevsim 7 iklimi olan güzel vatanımızda sevgi ve barış içinde yaşama erdemine ersinler.

Ülkesinin seçilmiş Başkanına karşı zalimlerle iş birliği içine girmesinler.

15 Temmuz gününün bıraktığı hasarın acısını yüreklerinde sıcaklığıyla hissedenlerin  huzuruna benzer ihanet tablolarıyla gelmesinler. Demokrasinin kuralları içinde teamüllere bağlı yaşamayı tercih etsinler. Son pişmanlıkları ile geriye dönüşü olmayan ağır bedeller ödeyeceklerinin şuuruna ersinler…

Çay tadında sohbetlerde huzur içinde kardeşçe yaşayalım

NELER SÖYLENDİ?
@

DİĞER YAZILARI MAKSAD HASIL OLSUN ; GEREKİRSE...? BİR PAKET ZEHİR VERİRMİSİN. ATATÜRK' ÜN SON SÖZÜ. SÖZÜNÜN ESİRİ OLMAK..! YENİ KAVRAM STRATEJİK YALAN.. DEVLET NEREDE, VATAN SAĞOLSUN. ARKAMDAKİ TABLO...! ATATÜRK' ün ULUSAL HEDEFLERİ..? GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! REİS'İN ROMAN KARDEŞLERİ... GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ... EL GAFÛR - EL CEBBAR NASIL MI? GEÇ KALMADAN VİCDANININ ESİRİ OLMAK... RUHUNU ŞAD ETMEK. DAL MÖKKEM OLANDA. BAŞKAN'IN SİLAH SIZLAMASI! MATEMATİK… ÜZÜMÜNÜ YE BAĞINI SORMA. MUHAKEME ..! GÖREN GÖZÜM, DUYAN KULAĞIM... GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ... TAYYİP AMCA SENİ ÇOK SEVİYORUZ... EL GAFÛR - EL CEBBAR MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...! Yaradan Beni Seviyor...! MANA'YI ANLAMAK... KÜRESEL DEVRİM ! İLELEBET CUMHURİYET. HELALLİK..! HAYATTA EN PAHALI ŞEY... GERÇEĞE KÖR, SAĞIR, DİLSİZ OLANLAR...! TATLI DİLLE GÜZEL SÖZE DOYULURMU TANIŞ ARKADAŞ DOST GÖNÜL DOSTU..! NEFİS İMTİHANI. DEVLET TERBIYESİ MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...! NUTUK! HORTUM, TIRMIK, KLAVYE  ATATÜRK ün ULUSAL HEDEFLERİ.. REİS'İN ROMAN KARDEŞLERİ... GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! BANA HER GÜN BAYRAM. NUTUK! MERT DAYAĞI. TATLI DİLLE GÜZEL SÖZE DOYULURMU CEK CUK CAK...! BİR ŞEHİR BİR VEKİL...! BAŞKAN ' ın etkisi Sunucu Saldırısı MUHAKEME GÖREN GÖZÜM, DUYAN KULAĞIM... DOST TEZGAHI.! BABAMIZ BÖYLE ÖĞRETTİ..! 15 TEMMUZ RUHUNU CANLI TUTMAK ...! 7 KITADAN ARŞA
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt