DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 22-08-2022 02:08

İLELEBET CUMHURİYET.

ATATÜRK üzerinden nufus elde edip istikballerini sürdürenler  gerçek hedeflerinin anlaşılmasını ve toplum tarafından öğrenilmesini hiç bir zaman istemediler. Bu durumu fırsat bilip kullananlar yıllarca ülkenin verimli kaynaklarını sömüren emperyalist güçlere karşı  gözlerini yumdular, kulaklarını kapattılar, dillerini yuttular. Hâla TAKİYYE' yaparak milletimizi yanıltma noktasında umutlular.

CUMHURİYETÇİLİK; Demokrasi sistemi ile Devlet şeklidir. Biz koruduk, 10 yaşını doldururken demokrasinin bütün icapları sırası geldikçe uygulamaya koymalıdır. (1933) Esas olan Milletin efendi olmasıdır  
ATATÜRK’ün bu sözünü anlayamayanlar
64 yılda ne yasatmistır

-57 HÜKUMET 
-6  DARBE .
-3  MUHTIRA yapılacak zeminleri hazırlamıştır.

2002’den sonra  ATATÜRK’ün Ülkusüne aykırı girişimler devam etmiştir.

17 / 25 Aralık 
e- muhtıra 

15 Temmuz hain darbe girişimi en belirgin olanlarıdır.

Hepsi milli iradeye duyulan güven, demokrasiye olan inanç  ile püskürtülmüştür. 
ERDOĞAN ın dirayetli duruşu, Milletimizin Ferasetli  destegi ile Başkanlık sistemine geçiş sağlanmış  vesayetin hükmü geçersiz hale gelmiştir..

MİLLİYETÇİLİK; 
Zengin bir hatıra mirasına sahip olan, beraber yaşamak konusunda ortak arzu ve istekte samimi olan, sahip bulundukları mirasın korunmasına, beraber devam etmek hususunda iradeleri ortak olan insanların birleşmesinden meydana gelen topluma Millet denir.

Aynı ortak dile sahip, ortak kültürel tarihi bir geçmişi olan gelecek yıllarda beraber yaşama duygusuna sahip insan MİLLİYETÇİ dir

Günümüz Türkiye’sinde bu çerçeveden bakarak TEK MİLLET kavramı ile bir olalım,  iri olalım, hep birlikte GÜÇLÜ TÜRKİYE olalım diyerek gereğini yapan bellidir.

HALKÇILIK; 
Bizim düşüncemizde çiftçi, çoban, amele, tüccar, sanatkâr, asker, doktor kısacası her hangi bir sosyal müessesede çalışan vatandaşın HÜRRİYETİ eşittir Bu da halk yönetimi idaresi ile mümkündür
(1929 Atatürk vesayet ve oligarşik bürokrasinin hükmünü red ediyor)  

2002’ye kadar darbeler, muhtıralar, 1 günde kurulup 1 günde bozulan iktidarların hali ortadadır.

Ecdadın Ruhunu sızlatanlar malumdur.

LAİKLİK; 
Laiklik sadece din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Tüm yurttaşların vicdan, ibadet ve din özgürlüğünü devlet tarafından  teminat altına almak demektir. Din ve mezhep politikaya alet edilmez. (1930) 
Mesaj açık ve net, dini siyasete alet etme, dinini yaşa, yaşamıyorsan yaşamak isteyenlere müsaade et, engelleme. 

ATATÜRK'ün inanç ve insan hak ve hürriyetlerine  duyduğu saygı açıkça bellidir.

2002 öncesinde laikliğe aykırı davrananlar ATATÜRK 'ün ruhunu incitenler, yurttaşlarının inanç özgürlüğüne pranga vurmaya çalışanlar hafızalardan silinmeyecektir. 

İNKİLAPÇILIK; İnkılap millete faydası olmayan müesseseleri değiştirmek demektir Türk milletini son asırlarda  geri bırakmış olan müesseselerini yıkarak yerine milletin en yüksek ve medeni icatlarına göre belirlenmesini temin edip yeni müesseseleri kurmalıdır. 
Ülkemize  fayda sağlamayan atıl duran ,milletin sırtında yük olan müesseseleri yük olmaktan çıkarmak , ilimde, bilimde , sanayide, teknolojide, sağlıkta ,eğitimde, savunmada,ulasımda tarımda ve her alanda yenilikler yapmak İNKİLAPÇILIK tır.

DEVLETÇİLİK ; 
Her çeşit savunma gücünü daima hazır ederek milletin bağımsızlığını güven altında tutmaktır Bunlar vatandaşların kişisel olarak yapabilecekleri işler değildir.
2002’den bugüne kadar emperyalistlerin, içimizdeki işbirlikçiler le elbirligi yaparak   yıkmaya çalıştığı liderimizi istememe sebebleri bellidir. 
GÜÇLÜ DEVLET 
GÜÇLÜ MİLLET hedefini sekteye uğratmak.

DİNAMİK REAL TÜRKIYE; 

*Dünya Devletlerine karşı başarılı olmak için her yönden kuvvetli olmak gerekir. Beni sevmek hafif bir sözle ifade edilemez
çağımızdaki teknolojik gelişmeler kuvvetli olma kavramını değiştirmiştir. Bilek kuvveti, sağlıklı yapı, sayıca üstünlük kuvvetli olmak için yeterli değildir. Milli irade, bilgi, Milli üretim seferberliği şarttır.

ULUSAL SAVUNMA; Savunma sanayide teknolojik devrim, iç güvenlikte huzura hakim olmak, halkın ozguven içinde olması.
İfadeleriyle ULUSAL hedefleri gösteren ATATÜRK' ün vefatından sonra 2002 den bugünlere devrim niteliğinde çalışmalar yaparak ruhunu şad edenler vicdanlarda malumdur.

İstikbal göklerdedir.
Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz.
Türk övün, Çalış , Güven ilk hedefiniz AKDENİZ ifadeleriyle verdiği mesajlarının gereğini yapan apaçık ortadadır. Gösterdiği hedefler ışığının dahada ötesinde çalışmalar yapanları anlamayanlar İç alemlerinde ATATÜRKÜ anlamadıkları gerçeğini ipin ucunu birilerinin ellerine kaptirdıkları içinmi saklıyorlar..? 

TAKKİYE mi yapıyorlar karma karışık hâl içindeler.

Çağdaşlık kavramını istismar edenlere karşı ATATÜRK ün cevabı  anlamlıdır.
1932 yılında Kerime Halis hanımefendinin dünya güzeli olarak seçilmesi ile ilgili kendisine  müjde verenlere şu cevapla dönüş yapar Efendiler asıl uğraşmaya mecbur olduğumuz şey analarımız, atalarımızı oldukları gibi kabul edip, yüksek kültürde, yüksek fazilette birinci olmayı başarmaktır 

Atatürkün Hedefi ve hayali bellidir.Tam Bağımsız Türkiye 
Aklı selim düşünen vatandaşlarımizın Güçlü ve Tam Bağımsız Türkiye sevdasıyla çalışarak  ATATÜRK' ün ruhunu şad eden yöneticilere destek verecekleri konusunda şüphe duymamaktayım.
Ne yazık ki hâla 1938 ile 2002 yıları arasında yakaladıkları  sömürü fırsatlarının tekrar geri dönmesini bekleyenlerin 
Böl, parçala, yönet, sömür ihtiraslarının  iyice kabardıgını, her türlü yalan, iftira ile halkımızı  ve 
geçmişin zorluklarını yaşamamış gençlerimizin özgür iradelerini ipotek altına alma gayretine girdiklerini görmekteyiz. Er geç beyhude davranış içinde olduklarını anlayacaklar. TÜRKİYE nin,  eski TÜRKİYE olmadığı gerçeğiyle bir kere daha bulusacaklar.

Cumhuriyeti kurmak kadar, layıkıyla korumak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Kahraman Mehmetçiklerimizin  ruhlarını şad etmek demek olduğunu öğrenecekler. 

Mübarek cuma gününün hürmetine Yüce Rabbim geçmisten bu güne şehit olan Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimizin ruhlarını şad edenlerin muvaffakiyetlerini daim etsin , milletimizin birlik ve beraberliğine zeval getirmeye çalışanlar Yüce Rabbimizin adaletiyle haşrolsun. 
CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

NELER SÖYLENDİ?
@

DİĞER YAZILARI MAKSAD HASIL OLSUN ; GEREKİRSE...? BİR PAKET ZEHİR VERİRMİSİN. ATATÜRK' ÜN SON SÖZÜ. SÖZÜNÜN ESİRİ OLMAK..! YENİ KAVRAM STRATEJİK YALAN.. DUA NİYETİNE ...! DEVLET NEREDE, VATAN SAĞOLSUN. ARKAMDAKİ TABLO...! ATATÜRK' ün ULUSAL HEDEFLERİ..? GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! REİS'İN ROMAN KARDEŞLERİ... GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ... EL GAFÛR - EL CEBBAR NASIL MI? GEÇ KALMADAN VİCDANININ ESİRİ OLMAK... RUHUNU ŞAD ETMEK. DAL MÖKKEM OLANDA. BAŞKAN'IN SİLAH SIZLAMASI! MATEMATİK… ÜZÜMÜNÜ YE BAĞINI SORMA. MUHAKEME ..! GÖREN GÖZÜM, DUYAN KULAĞIM... GEÇMİŞİNLE DEMLENMEK ... TAYYİP AMCA SENİ ÇOK SEVİYORUZ... EL GAFÛR - EL CEBBAR MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...! Yaradan Beni Seviyor...! MANA'YI ANLAMAK... KÜRESEL DEVRİM ! HELALLİK..! HAYATTA EN PAHALI ŞEY... GERÇEĞE KÖR, SAĞIR, DİLSİZ OLANLAR...! TATLI DİLLE GÜZEL SÖZE DOYULURMU TANIŞ ARKADAŞ DOST GÖNÜL DOSTU..! NEFİS İMTİHANI. DEVLET TERBIYESİ MUKTEDİR DEĞİL İKTİDARIZ...! NUTUK! HORTUM, TIRMIK, KLAVYE  ATATÜRK ün ULUSAL HEDEFLERİ.. REİS'İN ROMAN KARDEŞLERİ... GÜNLERİN BUGÜN GÖTÜRDÜĞÜ..?! BANA HER GÜN BAYRAM. NUTUK! MERT DAYAĞI. TATLI DİLLE GÜZEL SÖZE DOYULURMU CEK CUK CAK...! BİR ŞEHİR BİR VEKİL...! BAŞKAN ' ın etkisi Sunucu Saldırısı MUHAKEME GÖREN GÖZÜM, DUYAN KULAĞIM... DOST TEZGAHI.! BABAMIZ BÖYLE ÖĞRETTİ..! 15 TEMMUZ RUHUNU CANLI TUTMAK ...! 7 KITADAN ARŞA
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt