DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 30-08-2022 20:57

ATATÜRK' ÜN SON SÖZÜ.

30 Ağustos münasebeti gereği değerli büyüğüm bir gönderi yolladı. Mesleği doktorluk olan, ATATÜRK'ün hayatı üzerine geniş araştırmalar yapan beyefendinin 27 dakikalık gönderisini dikkatle izledim. 

Videonun içindeki ifadeleri samimi duygular ile kavramaya çalıştım. Bildiğim bir gerçeğin tekerrürünü  gördüm.

Türkiye'de bir kesim; ATATÜRK'Ü özde değil sözde sever görülmüş, takkiye yapmış, bu kişiler hain denilecek kıvama gelmiş.

Bir kesim ATATÜRK'ü gerçekten çok sevmiş; ATATÜRK'ün özel yaşamındaki hallerini eleştirenlere tepki duyarak özde değil sözde seven ATATÜRK istismarcılarına yıllarca destek vermiş.

Bir kesimse;  ATATÜRK'ün yöneticilik, liderlik, disiplin, askerlik ve çalışkanlığına saygı duyarken, inandıkları evrensel doğrulardan sapmadan TAM BAĞIMSIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFLERİ'ne kilitlenerek; her türlü ihanete, hain darbe girişimlerine rağmen kararlılıkla ilerlemiş.

Videoyu objektif duygularla yorumladığımda; hastalığın bünyesinde yaşattığı acılar ve sıkıntılara rağmen Önce vatan gerisi teferruat. diyen 
ATATÜRK'ün,  
dünyanın herhangi bir yerindeki mazlumlara yapılan zulme karşı söylediği ifadelerini çok iyi anladım. 

Zulümden kaçarak ülkemize gelen  muhacirlere her türlü tahkir edici sözleri söyleyen sözüm ona takkiyeci siyasilerin saldırılarına baktığımda, bunların ATATÜRK'le alakalı olmadığı gerçeğiyle yüzleştim.

Günde birkaç saatlik uykuyu ve tedavi olacak süreyi bile kendine fazla görmüş ATATÜRK' ü dinleyince; doğal afetlerde kaçacak delik arayan, tatil bizim de hakkımız diyen ve onlara destek veren sözde ATATÜRKçülere inanılmasını isteyenlerin gaflet hallerinin  akıl tutulmalarından başka bir şey  olmadığını kavradım.

ATATÜRK için esas olan; devletin bekası, milletinin birliği, TAM BAĞIMSIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE sevdasıdır.

ATATÜRK'ün vefatından sonra paradan resmini çıkaran o günkü siyasi lider ve onun gölgesi altında bugünlere gelen siyasilere prim vermemek, ATATÜRK sevdalısı olan her bireyin insânî sorumluluğudur.

ATATÜRK'ün son sözünün doğruluğuna inananların; ölen insanın arkasından kötü  konuşulmasının kimseye fayda sağlamayacağını düşünüp bu dünyanın şahidi, ebedi dünyanın Hakiminin, hükmün gerçek sahibinin, adaletine teslim olması gerekir. 

Doktoru asker selamı vererek yanına geliyor ve soruyor, Paşam son bir sözünüz var mı? cevap gecikmeden  ALEYKÜM SELAM olarak geliyor.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Şehitlerimizin ruhlarını şad edenlerin muaffakiyetleri daim olsun.

NELER SÖYLENDİ?
@
Neslihan 2 yıl önce
Bahaddin Bey harika bir yazı emeklerinize sağlık
Aydın 2 yıl önce
Çok doğru bir tespit bu ancak bazı insanlar bunu göremiyor.
Ali akbak 2 yıl önce
Size katılıyor tespitlerinizi anlıyorum lakin şapka giymedi asılanlar ilim İslam bilgini hocaları darağacında asıp dilimizi yok edmiş ejdadın mezartaşını okuyamamak beni çok üzüyor sayğılar sevgiler başkan
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt