DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Bahaddin Özbuğutu
Bahaddin Özbuğutu
Giriş Tarihi : 19-03-2024 18:02

KARDEŞLİK HUKUKU...

Kültürel zenginliklerimiz kardeşlik bağlarımızdır. Bağlarımızın sarsılmaz HUKUKU,  yıkılmaz,  koparılmaz kuvveti manevi değerlerimizin ulviyetinde gizlidir. Bizleri bölüp işgal  edip  parçalamaya çalışan emperyalist güçler onların içimizdeki işbirlikçi taşeronları, ayrılıkçı, ötekileştrici söylemlerle kavgadan beslenen simsarları bilmezlermi ? 

Anadolu'nun dört bir yanından , Balkan'lardan, Kafkas'lardan, Ortadoğu'dan akın akın gelerek ÇANAKKALE de şehitlik mertebesine erenlerin vatan  topraklarını kaplayan kanlarının üzerine Hilalin yansıması ile Tevhid , Beş Köşeli yıldız ile  islamın şartları nı ifade ettiği  YÜCE  BAYRAĞIMIZ oluşmuştur. 

Kardeşlik Hukukumuzun  manevi bağlar ile oluşan sağlam yapısına kulak vermeyenlere, birliğimizi sarsılacağı ihtimali ile gaflette bulunanlara soruyorum.  Hangi etnik kimliğin hangi oluşumun bayrağı, Şehitlerimizin şehadeti ile oluşmuş  AY YILDIZLI Bayrağımızdan  yücedir

Şehitliklerin girişlerinde bulunan kitabelerde  atalarımızın  vasiyeti, açık ve net olarak kardeşlik hukukumuza olan sarsılmaz inancın  kendisini ifade  etmeye yetmezmi. 

Bu Vatan toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır
Uğrunda kendini tarihe verenlerindir

Cennet mekanlarında ruhlarını şad edenlerin muaffakiyetleri daim olsun inşallah.

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt