DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Bahaddin Özbuğutu
Bahaddin Özbuğutu
Giriş Tarihi : 27-11-2022 09:55

OKU...!

Öğretmenler gününde, şehit edilen öğretmenlerimizin anılması ile acılarımız korlaştı. Yüreğimizi sızlatan  duygular ile hüzünlendik. Öğrencilerinin gönlünde sevgi , barış, kardeşlik , iyilik tohumları eken  onlarca değerimizi hatırladık. Terörizmin hedefinin ortak olduğu gerçeğiyle yüzleştik.

80'li yıllardan bu zamana  Şenay Aybüke  Necmettin Yılmaz, Neşe Altan, Hüseyin Aydemir, Mustafa Çağlar Öğretmenlerimiz gibi Vatana, Bayrağına  Milletine, Mesleğine , Öğrencilerine 
sevdalı 147 değerimiz  haince , şerefsizce ,  tuzaklarla şehit edildi.. 

Şehit eden zalim , vicdansız , satılmış, 
kansız  teröristlerin  öğretmenleri olmuştur. 
Doğru insan olmayı öğretenleri olmamıştır. 

Rahmetli Babam berberdi, Annem ilk okula gidememiş ev hanımıydı. Öğretmen değillerdi fakat fani hayattan ebedi hayata huzurla  geçiş yollarını çok iyi öğretenlerdi

Aybüke Öğretmen'in saf, temiz, edepli haliyle gönülden dile getirdiği türküde  söylediği sözler her şeyin özetini net ifade ediyordu.
"Beni öldürenlerde yoktur din iman." 

Teröristlere sırtını dayayanlara halkın temsilcisi diyenlerin vicdanları, imanları varsa  teröristlerin şehit ettikleri canların hayatlarını OKU sunlar.  

Ağzında söz , elinde saz , kalbinde maraz olanların, hainlere  destek olduklarını görsünler.

Kendilerini halkın temsilcisi sayanların, sırtını teröre dayayanların,  HALK düşmanları olduğunu öğrensinler. 

Görev yaptıkları yerlerdeki  vatandaşlarımızın şehitlerimizle ilgili söylenen duygu dolu sözlerini hafızalara nakşetsinler. 

Üç kızı öğretmen olan BABA olarak müsterihim , ne yaparlarsa yapsınlar kadim Milletin Fedakar öğretmenlerini sindiremezler, inandıkları  yoldan döndüremezler.Aşkla yürüttükleri ülvi mesleklerinden vazgeçiremezler.

Yurdumuzun saf, temiz ,
masum çocuklarına ,  Ağaç yaş iken eğilir sözünün özünü gösterecekler. 

Terörün panzehiri olan iyi insan olmayı, sevgi ile insanca yaşamayı , barış içinde huzurla, umutla  geleceğe  bakmanın  güzelliklerini  ÖĞRETMEYE devam edecekler.

NELER SÖYLENDİ?
@
Mehmet Ali KIRSAÇLI 1 yıl önce
Değerli üstadım yaşanmış gerçek olayları net bir şekilde kaleminizle yüreğinižle nakş etmişsiniz.İyıki varsınız.Okuyucularımızın ufkunu açtığınız için teşekkür ederim Sağlıkla mutlulukla Kalın...
Mümin TAŞDELEN 1 yıl önce
Geleceğimize yön verecek öğretmenlerimize sıkılan kurşun canımızı çok acıtsa da karamsarlığa düşmek yok terör görüldüğü yerde yok edilecektir.Kaleminize,yüreğinize sağlık sevgili hocam
Bayram Kahraman 1 yıl önce
Hocam yüreyinize sağlık kaleminizin mürekkebi hiç bitmesin işallah
Erdal Karadağ 1 yıl önce
Sayın Hocamızı Tebrik Ederim. Her Zaman ki Gibi Önemli Konulara Değinmiş Hocamız.
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt