DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Bahaddin Özbuğutu
Bahaddin Özbuğutu
Giriş Tarihi : 17-05-2023 18:24

HAVA DURUMU...!

Azerbaycanlı spiker  hava durumunu sunarken şu sözlerle konuşmasını tamamlar. 

Mennen bu gadar ve verdiğim malumatlarada  o kadar inanmayın. Çünki yer onun göy onun ALLAH özü biler, burnun sığmayacağı yere başınızı sokmayın. Allah'ın meslahatına şükür. Sağ olun selamet kalın

Dünyanın ilgiyle takip ettiği seçim süreci yaşadık. Ülkemize dost gözüyle bakan devletlerin yönetimleri ve halkları BAŞKAN Erdoğan'ın kazanmasını isterken, emperyalist ülkeler, Siyonist zihniyetler, kapitalist ve faşist anlayışlı şahsiyetler, BAŞKAN Erdoğan'ın kazanmaması için çok gayret ettiler. Dolaylı ve direkt  olarak her  platformda  destekler verdiler. 

Sosyal medyada, basında, ulusal televizyonlarda, sokak dedikoduları ile, asparagas haberlerle toplumun sinir uçlarıyla oynamanın kargaşa çıkarmanın şartlarını hazırladılar. KARDEŞİ KARDEŞLE çatıştırmanın provalarını denediler. 

Hamdolsun hiç birinde başarılı olamadılar.

Aklı selim düşünen materyalist olmayan herkesin seçim  sonuçlarındaki matematiği gönül deryasından değerlendirerek iyi anlaması gerekir.

İnşallah zaman her şeye ilaç olacaktır. Her alanda gelişen,  büyüyen TÜRKİYE nin vatandaşı olmanın huzurunu yaşayanlar sayesinde , Meclis çatısı altında bulunan herkes TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI olmanın onurunu  yaşayacaktır.

Gelinen noktada mesaj açık ve nettir.

Herkesin bir hesabı varsa Yaradanında bir hesabı var gerçeği teamül etmiştir. 

Kardeşler arasında  kargaşaya gerek yok hissini gönlümüze vermiştir. Emperyalistlerin ve işbirlikçi hainlerinin tuzak dolu  hazırlıkları bozulmuştur

Meclis tablosundaki matematiğin derinliğini ön yargısız ele almak gerekir.

Demokrasinin ve demokrasiye değer veren milletimizin düşüncelerini mecliste temsil edecek  her kese işte Meclis, işte kürsü yasaların sizlere tanıdığı tüm haklardan faydalanın, size inanmış insanların taleplerini serbest kürsüde dile getirin , tekliflerinizi sunun, bunları yaparken MİLLETİN MECLİS ÇATISI altında olmanızı sağlayan  yasalarla belirlenmiş sınırların dışına çıkmayın. 

Ettiğiniz yemine bağlı kalın, şayet dini inancınız yok ise , başka dinlere inanıyor iseniz mecburiyetten yemin ediyor iseniz. Unutmayın göreviniz zoraki ettiğiniz yeminin sınırlarına bağlı kaldığınız sürece tekamül eder. 
Aksi halde önce girelim , sonra gerelim, daha sonra şartlar ve zemin oluştuğunda  bölme faaliyetlerine girişelim derseniz, 15 Temmuz direnişinde halkımızın gösterdiği sabrı mumla ararsınız. 

Kanunlar önünde bedel ödersiniz.  Yıkacağız dediğiniz CUMHURİYET in muz cumhuriyeti olmadığını öğrenirsiniz. 


Milletimiz sandığa güvenmiştir.

Alemlerin sahibinden destek istenmiştir.


Alemlerin sahibi Yüce Allahım Vatanımız , Milletimiz , Devletimiz , Bölünmez bütünlüğümüz, birliğimiz,  kardeşliğimiz, Dinimiz için hayırlı olanı bu seçimde neticeye vardır diyerek göklere bakan ellerden,  kalben iman eden dillerden DUA lar arşa ulaşmıştır.

Yüreği iman dolu olanlar, vardır bunda bir hayır diyerek halkına ve demokrasiye olan saygısını,  dualarına olan sadakatini göstererek  neticeyi tevazzu içinde kalben  kabullenmiştir. 


EDİRNE şahitliğini gezenler bilir. İçeri girerken Ecdat  Duvara VASİYET sayılacak muhteşem ifadeleri koymuştur. Bozmaya hiç bir FANİNİN gücü yetmeyecektir.

Bu Vatan toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır

Şehitlikte vatanın her bir köşesinden gelen dedelerimizin isimleri ve doğduğu yerler yazmaktadır.  

Seçimin  ikinci tura kalmasının hikmetini yaşatan yüce iradenin gücüne sınırsız  saygı duyanlar;

Büyük Güçlü Türkiye Zaferi için sandığa koşacaktır

28 Mayısta kazananlar dede'lerinin ruhlarını şad etmek isteyenler, İSTİKRAR' dan yana olanlar, Güçlü  TÜRKİYE sevdalıları ve İNSANLIK olacaktır..

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt