YEREL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 02:47

Yerel Seçime sayılı günler kala

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Seçime sayılı günler kala CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın’ın Proje ve Aday tanıtım toplantısı büyük ses getirdi.

Yerel Seçime sayılı günler kala

Haftalardır konuşulan ve rakipleri tarafından adeta bir gölge gibi yakından takip edilen CHP Adayı Av. Filiz Gecan Akın’ın Proje tanıtım toplantısı, Projeleri ve toplantıya katılan muhteşem kalabalıkla dikkat çekti.  

Haftalardır konuşulan ve rakipleri tarafından adeta bir gölge gibi yakından takip edilen CHP Adayı Av. Filiz Gecan Akın’ın Proje tanıtım toplantısı, Projeleri ve toplantıya katılan muhteşem kalabalıkla dikkat çekti.  


“CUMHURİYET’İN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BURADAYIZ”

Genç, Yaşlı, yüzlerce Edirneli Gencan  Akın’ı “Bu bizim kızımız, bizim evladımız, Cumhuriyet Kadını kızımıza, evladımıza, Atatürk’ün değerlerine ve Cumhuriyet’e sahip çıkmak için buradayız” mesajı verdi.   Cumhuriyet Kadını Av. Filiz Gencan Akın’ı görmek ve destek olmak için gelen vatandaşları ve salondaki coşkuyu gören CHP adayı Gencan Akın’ın  enerji dolu duruşu dikkat çekti.


“SALONU DOLDURAN BİNLERCE EDİRNELİDEN DESTEK MESAJI”

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Proje Tanıtım, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtım toplantısına katılım oranı dikkat çekti. Salonu dolduran yüzlerce Edirneli ellerinde Türk bayraklarıyla CHP Adayı Av. Filiz Gencan Akın’a destek mesajı verdi. Salonda yer bulamayan bir çok vatandaşın ayakta izlediği Aday Tanıtım toplantısına  CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün, A. Baran Yazgan, 57. Hükümet Devlet Bakanı ve CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, İlçe Belediye Başkanları ve Başkan Adayları,  Parti örgütü, ve Edirneliler katıldı.

“EDİRNELİLER ATATÜRK’ÜN KIZINA VE EDİRNE’YE SAHİP ÇIKTI”

7’den 70’e Edirne’nin her mahallesinden bayrağını alıp Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen vatandaşlar, Cumhuriyet kadını, Atatürk’ün kızı CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın’a sevgi ve destek gösterisinde bulundu.


Proje tanıtım toplantısının gerçekleştiği salona eşiyle birlikte gelen  CHP Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın’ı  alkışlarla karşılayan Edirneliler CHP Adayı Gencan Akın’ı adeta bağrına bastı.

“Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.. Yaşasın Edirne…

Yaşasın Mustafa Kemal’in askerleri… Yolumuz açık olsun..  “


Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan Proje tanıtım toplantısında açılış konuşmasını yapan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Başkanlı; “Bu seçimi çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, ,emekçilerimiz, köylülerimiz, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, ailelerimiz için, partimiz için, liderimiz Mustafa Kemal Atatürk için, milletimiz için kazanmak zorundayız. Bu seçimi hep beraber yorulmadan çok çalışarak biz kazanacağız. Biz kazanacağız..  Biz kazanacağız..  Birleşe birleşe kazanacağız….6 oklu CHP bayrağını  Edirne Belediyesi gönderinde dalgalandırmaya tekrar devam ettireceğiz. Çünkü gelecek biziz… Gelecek Cumhuriyet Halk Partisidir. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.. Yaşasın Edirne… Yaşasın Mustafa Kemal’in askerleri… Yolumuz açık olsun.. “ dedi.


KAHRAMAN; “2 HAFTA SONRA NASIL YÖNETİLECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ”

Daha sonra konuşan İl Başkanı Samet Kahraman; “Edirne’yi bir Cumhuriyet kadınıyla yönetmeye sadece 2 hafta kaldı. Evet biraz önce de bahsettiğim gibi seçime sadece iki hafta kaldı. 2 hafta sonra bir seçim yapacağız ama bu yerel seçim olmayacak aslında zihniyetlerin seçimi olacakVe o bayrağı Filiz Gencan Akın’la birlikte daha da yukarıya taşıyacağız, buna inancımız tamdır. Edirne, Mustafa Kemal Atatürk’ün Hemşerilerinin olduğu şehir ve buna asla izin vermeyecek. Şimdi bu çağdaş kente bu Cumhuriyet kenti bir kadınla birlikte yol yürümeye var mısınız? Ve sadece iki hafta sonra hep beraber bu Cumhuriyet kenti cumhuriyet kadını avukat Filiz Gencan Akın’la birlikte hep beraber yöneteceğiz.” dedi.


“Çünkü Edirne’nin yolu Cumhuriyet yoludur”

Daha sonra konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın; “Bir kız çocuğu olarak ailem beni okuttuysa bunu önce Atatürk Cumhuriyeti’ne borçlu olduğumu biliyorum. Bu nedenle de hep iyi ki Edirneliyim dedim. Şimdi bu kentte ve Cumhuriyet’e borcumu ödeme zamanı. Beni Cumhuriyet değerleriyle yetiştiren güzel şehrime hizmet etme zamanı. Cumhuriyetimizin 2.yüzyılda atamızın partisi, emanetini, bayrağını daha da ileriye taşıma zamanı. Edirne’ye hep birlikte toplumun her kesiminin daha güçlü ve yaşam konforunun artacağı bir kent yapmanın tam zamanı. Çünkü Edirne’nin yolu Cumhuriyet yoludur. 100 yıldır bu yolda yürüdük. Edirne bu yoldan dönmez!

Edirne, domuz bağcılara, kadın düşmanlarına, çocukları karanlık tarikat yurtlarına hapsedenlerle aynı yoldan gitmez.

Edirne, ülkeye göçmen dolduranlara, emeklinin üç kuruşunu cebinden alanlara, gençlerin umutlarını çalanlara pabuç bırakmaz.

 “Hepinizi bu güzel Cumhuriyet şehrine sahip çıkmaya çağırıyorum”

Vatandaşlarımıza, hemşerilerimize bu yolda, bildiğimiz yolda daha güçlü adımlarla yürümeye söz veriyorum. Bugün burada hepinizi bu güzel Cumhuriyet şehrine sahip çıkmaya, hep birlikte bu aydınlık yolda adımlarımızı sağlamlaştırmaya çağırıyorum.


“Cumhuriyet düşmanlarının tuzaklarına düşmeyeceğiz.”

Yıllardır bu kentin sokaklarındayım, Edirne’mizin sorunlarını biliyorum, bu kentte çok güzel günler yaşadım çok güzel anılar biriktirdim, bu kent için hedeflerimiz var, bunları gerçekleştirecek gençliğimiz enerjimiz kararlılığımız var. Bu kent için yapacak çok işimiz var. Bu kentte Cumhuriyet’i ve değerlerimizi yaşatmak, çocuklarımıza iyi bakmak, kadınların özgürce yaşamasını güvence altına almak, özgürlüklerimizi korumak, her Atatürkçünün görevidir. Bize Atamızın verdiği en büyük görev Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet korumak ve yaşatmaktır. Bunu da Edirne’de Cumhuriyet’ten taraf olanların gücünü göstererek yapacağız. Cumhuriyet düşmanlarının tuzaklarına düşmeyeceğiz. Oyunlara gelmeyeceğiz, yolumuzdan şaşmayacağız. Cumhuriyet değerlerinden vazgeçmeyeceğiz.  Birlikte mücadele edeceğiz, sevgili yol arkadaşlarım hazır mıyız?


“İyisi değil en iyisi için güzeli değil en güzeli için hazırız geliyoruz.”

Bu şehre değer katacak geleceğe taşıyacak her bir şehrimizin başına ocağına yüreğine dokunacak, projelerimizle yepyeni umutlara filizlendirmek için geliyoruz. Bizim bu kentin gençlerine, bu kentin çocuklarına, bu kentin kadınlarına sözümüz var. Bizim bu kentin emeklisine, bu kentin üreticisine sözümüz var. Şimdi hep birlikte biz olma zamanı. Şimdi ayağa kalkıp tek yürek olma zamanı. Sokak sokak gezelim kapı kapı dolaşalım.


“BU TARİHİ HEP BİRLİKTE YAZACAĞIZ”

Değerli yol arkadaşlarım; Bu tarihi hep birlikte yazacağız. Edirne’nin geleceğini hep birlikte kazanacağız. Gençlerin kadınların sesi olacağız. Geçinmekte zorluk çeken emeklinin sesi olacağız. Öğrencimizin sesi olacağız. Edirne’nin geleceği için çalışacağız. Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, demokrasiyi savunacağız. Edirne hazır mıyız? 


“Atatürk’ün yolundan yürüyenler kazanacak…”

Enez’de kazanacağız, Havsa’da  kazanacağız, İpsala‘da kazanacağız, Keşan‘da kazanacağız, Lalapaşa‘da kazanacağız, Meriç‘te kazanacağız, Süloğlu’nda kazanacağız, Uzunköprü‘de kazanacağız… Biz kazanacağız! Atatürk’ün yolundan yürüyenler kazanacak… Herkese eşit hizmet götürenler kazanacak!  Cumhuriyet kazanacak! Aydınlık kazanacak! Edirne kazanacak!  Geliyoruz Edirne… Yeni umutları filizlendirmek için geliyoruz..  Allah yolumuzu açık etsin.” Dedi.


Edirne için tarihi projelerini tek te anlatan CHP aday Gencan Akın’ın  ilimizin geleceğine yönelik  hazırladığı mega projeler de dikkat çekti.

Daha sonra Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyelerinin isimleri anons edilerek sahneye davet edilip davetlilere tanıtıldı.

AdminAdmin