YEREL
Giriş Tarihi : 15-09-2022 22:48   Güncelleme : 18-11-2022 19:35

YARIM ASIRLIK GÖZLÜKÇÜ SIRRI GÜNEŞ YILIN AHİSİ SEÇİLDİ

12-18 Eylül tarihleri arasında 35.cisi kutlanan Ahilik Haftası programı kapsamında Edirne'de yılın Ahisi Güneş Optik Sahibi Sırrı Güneş seçildi.

YARIM ASIRLIK GÖZLÜKÇÜ SIRRI GÜNEŞ YILIN AHİSİ SEÇİLDİ

55 yıldır adeta yıllara meydan okurcasına mesleğini icra eden Edirne'nin sevilen Esnafı Sırrı Güneş'in “Yılın Ahisi” seçilmesi kamuoyunun takdirini topladı. Törende duygulu anlar yaşayan, ilimizin değerli esnaflarında Yarım Asırlık esnaf Yılın Ahisi Güneş Optik sahibi Sırrı Güneş yaptığı konuşmada; “1966 yılında mesleğe başladım ve o seneden bu yana mesleğimizi icra ediyoruz. Beni bu göreve layık gören bütün kurumlara teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar.” dedi.

 

12-18 Eylül tarihleri arasında 35.cisi kutlanan Ahilik Haftası programı kapsamında Edirne'de yılın Ahisi Güneş Optik Sahibi Sırrı Güneş seçildi. 55 yıldır adeta yıllara meydan okurcasına mesleğini icra eden Edirne'nin sevilen Esnafı Sırrı Güneş'in “Yılın Ahisi” seçilmesi kamuoyunun takdirini topladı. Törende duygulu anlar yaşayan, ilimizin değerli esnaflarında Yarım Asırlık esnaf Yılın Ahisi Güneş Optik sahibi Sırrı Güneş yaptığı konuşmada; “1966 yılında mesleğe başladım ve o seneden bu yana mesleğimizi icra ediyoruz. Beni bu göreve layık gören bütün kurumlara teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar.” dedi.

12-18 Eylül tarihleri arasında 35.cisi kutlanan Ahilik Haftası programı kapsamında Edirne'de yılın Ahisi Güneş Optik Sahibi Sırrı Güneş seçildi. 55 yıldır adeta yıllara meydan okurcasına mesleğini icra eden Edirne'nin sevilen Esnafı Sırrı Güneş'in “Yılın Ahisi” seçilmesi kamuoyunun takdirini topladı.
Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Binası Toplantı salonunda gerçekleşen Ahilik Şed Kuşanma törenine Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal CİNGÖZ, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şahin, Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Birol Özbaş, Edirne Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Selçuk Gül, Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Harun Özen, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain, Keşan Lokantacı Kahveci Ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, STK ve oda yöneticileri, Kamu Kurum müdürleri ve basın mensupları katıldı.

AdminAdmin