YEREL
Giriş Tarihi : 05-01-2023 03:35   Güncelleme : 22-02-2023 01:45

Vali Kırbıyık Başkanlığında Aylık Koordinasyon Toplantısı

Edirne’de görev yapan Kaymakamlarla Aylık Koordinasyon Toplantısı Vali H. Kürşat Kırbıyık Başkanlığında gerçekleşti.

Vali Kırbıyık Başkanlığında Aylık Koordinasyon Toplantısı


Aylık düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Koordinasyon toplantısı Vali H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapıldı.
Valilik toplantı salonunda Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları, Sıdkı Zehin, Ali Uysal, Eyyüp Batuhan Ciğerci, İlçe Kaymakamlarımız, İl Sağlık Müdürü İshak Yıldırım ile Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt katıldı.
Toplantıda, ilçelerimizde 2022 yılında yürütülen Köydes (Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi) çalışmaları, asayiş ve güvenlik konuları, Ulusal Hane Ziyaretleri programı çalışmaları, sosyal yardımlar, kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusundaki çalışmalar ve tarımsal ürün çeşitliliği ile sulama alanlarının arttırılması konuları görüşülüp değerlendirildi. Mevcut devam eden çalışmaların değerlendirmesinden ardından yeni yılda yapılacak çalışmalar ve ilave projelerin planlaması yapıldı.
Vali Kırbıyık, toplantıda yaptığı değerlendirmede; “Mevcut yatırım ve çalışmalarımızı yürütürken verimlilik esasına mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor. Bir çalışma yaparken öncelikle mevcut durum değerlendirilmesinin yapılması yani projenin neresinde, hangi aşamasında olduğumuzun net şekilde tespiti lazım.
Ardından varmak istediğimiz hedeflerimizi belirleyip bunlara odaklanmalıyız tabi bu hedeflere giderken usul ve yöntemlerimizi de yine verimlilik esasına göre belirlemeliyiz. Ve son olarak da denetim konusu, bu işi yaparken tüm bileşenlerin denetim içerisinde çalışmaları yürütmesi, otokontrol sistemi ile bunun gerçekleştirilmesi gerektiğini değerlendiriyorum. Yeni yılda da planlamalarımızı yaparken bunlara dikkat edeceğiz. Gösterdiğiniz gayret ve çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

AdminAdmin