YEREL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 04:35   Güncelleme : 24-04-2023 18:07

Teşkilat Kurucularından Akmeşe’nin Adaylık Başvurusu Büyük ses getirdi.

AK Parti Edirne İl Teşkilatı kurucularından olan önceki dönem il başkanı İlyas Akmeşe Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Teşkilat Kurucularından Akmeşe’nin Adaylık Başvurusu Büyük ses getirdi.

2018 Genel seçimlerinde AK Parti Edirne’den 27. dönem 2. Sıra Milletvekili adayı olan başarılı siyasetçi bu yıl Mayıs ayında gerçekleşecek Genel seçimde  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Edirne’lileri temsil etmek için yeniden aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Edirne İl Binasında İl Başkanı Belgin İba’ya adaylık başvuru formunu teslim eden Akmeşe  Parti’nin Edirne Listesinde dikkat çeken en önemli isimlerden biri olarak görülüyor.

Adaylık başvurusunu sosyal medya hesabından paylaşan Akmeşe’ye kısa sürede yüzlerce parti üyesi tebrik mesajı göndererek, destek yorumlarında bulundu.

Adaylık başvurusu ile ilgili açıklama yapan Akmeşe; “Siyasi hayatım boyunca bulunduğum görevlerde amacım hep topluma faydalı olmak, Edirne’mize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur. Aynı duygu ve düşüncelerle , 14 Mayıs’ta yapılması planlanan genel seçimde Edirne’li hemşerilerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmek için , bugün itibariyle, AK Parti Edirne İl Başkanlığımıza Milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım.

14 Mayıs’ta yapılmasına karar verilen Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize , milletimize ve Edirne ‘mize hayırlı olmasını ; kardeşliğimizi , birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemize vesile olmasını temenni ederim.” Dedi.

Adaylık başvurusunu alan İl Başkanı Belgin İba; “Geçmiş dönem AK Parti Edirne İl Başkanımız İlyas Akmeşe’nin milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu aldık; gerçekleştirdiği basın açıklamasına katıldık. Kendisine ve Edirne'mize hayırlı olsun...” dedi.

AdminAdmin