YEREL
Giriş Tarihi : 22-09-2022 18:59   Güncelleme : 30-10-2022 03:01

Şehit Pd. Kom. Üstğm. Efkan Yıldırım ve Şehit Öğretmen Adnan Tunca, Dualarla Anıldı

Valimiz Sn. H. Kürşat Kırbıyık, şehadetlerinin 28. yıldönümünde Şehit Pd. Kom. Üstğm. Efkan Yıldırım ve Şehit Öğretmen Adnan Tunca’nın kabirleri başında düzenlenen anma programına katılarak aileleri ile birlikte dua etti.

Şehit Pd. Kom. Üstğm. Efkan Yıldırım ve Şehit Öğretmen Adnan Tunca, Dualarla Anıldı

Şehit babası Necdet amcamız ve ailelerle yakından ilgilenen Valimiz Sn. H. Kürşat Kırbıyık, “Bugün bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize borçluyuz. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Onlar manevi olarak en yüce makam ve mertebenin sahibidirler. Bizler için de devlet ve millet var oldukça unutulmayacak, her zaman dualarla hatırlanacak ölümsüz kahramanlardırlar. Rabbim bütün şehitlerimizden razı olsun, cennette Peygamberimize komşu eylesin. Onları yetiştiren eli öpülesi annelerden ve babalardan da Rabbim razı olsun. Ruhları şad, makamları cennet olsun.” dedi.


Ziyaretler esnasında şehitlere dualar edildikten sonra kabirlere çiçek bırakıldı.


Anma etkinliğine Valimiz Sn. H. Kürşat Kırbıyık ile birlikte şehitlerimizin yakınları, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, şehidin dönem arkadaşları katıldı.

AdminAdmin