YEREL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 17:52   Güncelleme : 06-03-2024 00:58

MHP Merkez İlçe Teşkilatından Yeniimaret çıkarması: ‘İmaret alev alev yandı’

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Emre Tokluoğlu’nun ev sahipliğinde, Yeniimaret Mahallesi’nde, Milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

MHP Merkez İlçe Teşkilatından Yeniimaret çıkarması: ‘İmaret alev alev yandı’

Edirne’nin özellikle dez avantajlı mahallelerinde yaptığı sosyal çalışmalarla,adından sıkça söz ettiren ve mahallelerin sevgisini kazanan MHP Merkez İlçe Başkanı Tokluoğlu’nun koordinesinde düzenlenen programa, Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 28. Dönem MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Özer, 2. Sıra Milletvekili Adayı Ayvaz Yalaza, Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, çok sayıda Milliyetçi Hareket Partisi sevdalıları ve ülkücü gençlik katıldı.

 

Edirne’de böyle coşku görülmedi, Yeniimaret ‘alev alev’ yandı

 Yeniimaretli gençler tarafından davul zurna ve meşalelerle coşkuyla karşılanan MHP Adaylarına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. İlk olarak mahalledeki kahvehaneleri ve iş yerlerini ziyaret eden Özer ve Yalaza’ya, partileri ve ülkücü gençler eşlik etti.

Mahalle ziyaretlerinin ardından Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Galip Saman tarafından işletilen kahvehanede aday tanıtım programı yapıldı.

 

“Biz büyük bir aileyiz, birlikte güçlüyüz”

 İlk olarak konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Emre Tokluoğlu, organizasyonda emeği geçen ülkücü kardeşlerine tek tek teşekkürlerini ilettiğini belirterek, “Biz bu mahallenin çocuğuyuz. Yaklaşık 6 yıldır hemen hemen her gün beraberiz. Sizden birisiyiz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri Allah razı olsun bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Bu gecenin organizasyonunda başta Merkez İlçe Teşkilatıma, Galip kardeşime ki kendisi öz kardeşim gibidir. Allah bin kere razı olsun emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Buradaki genç arkadaşlarımın benim öz kardeşimden herhangi bir farkları yok. Annelerimiz, babalarımız, büyüklerimiz hepiniz bizler için çok kıymetlisiniz. Bir ekmeği beraber bölüşüyoruz. Biz büyük bir aileyiz, birlikte güçlüyüz. Sayın Ali Özer ve Ayvaz Yalaza ağabeylerimizi sizlere takdim etmeye getirdik. Allah’ın izni ile sizlerinde desteği ile inşallah 14 Mayıs 2023 günü bu gücümüzü sandığa da yansıtarak en az 2 vekilimizi Ankara’ya göndereceğiz” dedi.

 

“Mahalle sakinlerinden ‘Emre başkan’ sloganları ile sevgi seli”

 Merkez İlçe Başkanı Tokluoğlu’nun konuşmasının ardından, mahalle sakinleri ‘Emre Başkan’ sloganları atarak, “Sen bizim evladımızsın. Senden başka bizleri ziyaret eden yok. Cenazemizde, düğümüzde hep yanımızdasın. Çocuklarımızı işlere soktun. Allah senden razı olsun. Bizim için Emre başkan çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

 

“Milletvekillerimizin hepsi Edirne’nin öz ve öz evladıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zakir Tercan da yaptığı konuşmasında, “2019 yılından beri hep sahadayız çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. Milletvekillerimizin hepsi Edirne’nin öz ve öz evladıdır. Biz üzerimize düşen görevi yaptık, sıra sizde. Edirne, evlatlarına sahip çıkmanızı istiyoruz. Oylarınızla bizlere yardımcı olun ve buradan milletvekili adaylarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderelim. En büyük arzumuz isteğimiz Cumhur İttifakı’nın ipi göğüslemesi, zafere ulaşmasıdır. İkinci en büyük arzumuz ise TBMM’ye milletvekili çoğunluğuyla girmesi ve üçüncü en büyük arzumuzda Edirne’den iki milletvekili göndermek” dedi.

 

“Sizin bir kardeşiniz olarak yaşadığınız tüm sorunları yakından biliyorum”

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Ayvaz Yalaza da “Camiamızın güzel insanları, dünyanın en merhametli insanları, sizlerle bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Sizin bir kardeşiniz olarak yaşadığınız tüm sorunları yakından biliyorum. Bütün ağır şartlara rağmen bütün çilelere rağmen devleti hep ‘baba’ gibi gören, ay-yıldızlı bayrağa çok ayrı bir sevdası olan çok az şeylerle mutlu olabilen güzel insanlarsınız. İnşallah cenabı Allah nasip kısmet ederse Edirne’de yazacağımız destanla birlikte hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hem de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bu camiayı ayrı bir kucaklayacağına inancım tam” şeklinde konuştu.

 

“Beni yalnız göndermeyin Ayvaz kardeşimle birlikte gönderin ki Ankara’yı yerinden oynatalım”

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Özer de “Güzel memleketimin güzel insanları. Güzel Edirne’min çok kıymetli insanları sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri birliğimizden, dirliğimizden Allah ayırmasın. Bu şanlı bayrağın altında hep birlikte yaşıyoruz. Elhamdürillah başımızda güçlü bir devletimiz, güçlü bir liderimiz var. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bu seçim çok kritik bir seçimdir. Dünyanın bütün melâmetleri bu memlekete düşman olan bizlere düşman olan al bayrağa düşman olan vatanımıza düşman olan kim varsa karşımıza geçmiş ‘Biz illa ki Cumhurbaşkanın değiştireceğiz, iktidarı değiştireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti’den oluşan bu Cumhur İttifakı’nı yıkacağız’ aynen bunları söylüyorlar, PKK dahil olmak üzere. Biz de el birliği ile diyoruz ki. Sayın Cumhurbaşkanını tekrar seçeceğiz. Cumhur İttifakı’nı inşallah mecliste güçlü bir şekilde yer edeceğiz. Allah nasip ederse bizlerde inşallah sizlerin desteği ile Ayvaz kardeşimle sizleri temsil etmek üzere Ankara’yı sallamak üzere meclise gideceğiz. Beni yalnız göndermeyin Ayvaz kardeşimle birlikte gönderin ki Ankara’yı yerinden oynatalım” diye konuştu.

AdminAdmin