YEREL
Giriş Tarihi : 04-04-2023 23:41   Güncelleme : 04-04-2023 23:52

HAKAN İNCİ, ÖRGÜTLERİMİZDEN BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRDÜM

CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Hakan İnci Edirne’de Radyoların ortak yayınına katılarak “Benim şu anda aday gösterilmemem için hiçbir neden yok. Ben Edirne’nin adayıyım. Milletvekili seçildiğim andan itibaren Benim Edirne Merkezde bir irtibat ofisim olacak ve burada bir danışmanım görev yapacak. Biz halkımızı Ankaralara kadar yormayacağız. Burada halkımıza direk temas edeceğiz. ” dedi.

HAKAN İNCİ, ÖRGÜTLERİMİZDEN BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRDÜM

Kendisinin Milletvekili adayı olarak atanması halinde tüm proje ve çalışmalarının hazır olduğunu ifade eden İnci; “Ben  15 Mayıs tarihinde seçim bittiğinde de ne yapacağımı biliyorum. Seçim sürecinin çok dar bir zaman içerinde gerçekleşeceğinin farkındayız.   Tüm hazırlıklarımız yapıldı. Hepsi bir plan dahilinde hepsi önümde bekliyor. Bakın Genel Seçimden 10 ay sonra yerel seçimler var ve kaybettiğimiz ilçeleri almak için ben Milletvekili adayıyım. Projelerimizi hızla hayata sokup nerede ne sorun varsa en kısa sürede çözeceğiz. Ülkemize yakın gelecekte en büyük hediyemiz tekrar Parlamenter sisteme geçerek, ortak akıl tarafından bu ülkenin yönetilmesini sağlamak olacak.” dedi.

Edirne’nin köklü radyo istasyonlarından RADYO SU ve RADYO MOLA’nın ortak yayınına katılan İnci, Milletvekili seçilmesi halinde çok farklı bir profil sergileyeceğini ifade ederek, “ Seçim süreçlerinde tecrübeli bir arkadaşınızım.   Bu dönem benim açımdan biraz daha farklı geçiyor. Sahada ve her türlü platformda halkımızdan ve üyelerimizden daha fazla teveccüh görüyorum. Tabi bu bana rehavet vermiyor aksine büyük mutluluk ve heyecan veriyor. Bildiğiniz gibi siyasette son dakikaya kadar hiçbir şey belli olmadığı için biz yine aday adaylığımız sürecinde kendimizi ve partimizi anlatmaya, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun halkımıza verdiği vaatleri, partimizin vaatlerini anlatmaya devam ediyoruz. Bu süreç 09 Nisan tarihine kadar bu şekilde devam edecek ve 09 Nisan tarihinde YSK’ya listeler verilene kadar bu şekilde devam edeceğiz." dedi.    

https://youtu.be/2RJncgE1hUo

Kendisini 4 başlık altında ifade eden İnci, “ Benim aile hayatımın yanı sıra, ticari, Sivil toplum ve siyasi hayatım var. Ben 1973 doğumluyum. Eşim İngilizce öğretmeni. 1 Kızım ve 1 oğlum var. İnşaat mühendisiyim. SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme uzmanıyım.

“İnsanların hayatına dokunmak için sadece siyaset yapmak gerekmiyor”

Sivil toplum Kuruluşlarında da 18 yılı aşkın süredir önemli görevlerde bulunup dikkat çeken başarılara imza atan İnci, Sivil toplum kısmında şu ana kadar getirdiği 1 Milyon Euro üzerinde hibe oranı ile de kamuoyunun büyük takdirini kazandı. İnsanların hayatına dokunmak için sadece siyaset yapmak geremediğinin altını çizen İnci,  “ 2012 yılından 2021 yılına kadar Edirne Genç işadamları Derneği başkanlığını yürüttüm.  Ondan sonra da onun devamı niteliğinde olan Edirne İş İnsanları Derneği’nin hâlihazırda yönetim kurulu başkanlığını yürütüyorum. İnsanların hayatına dokunmak için sadece siyaset yapmak gerekmiyor. Böyle sivil toplum örgütleri üzerinden de veya bir işadamı olarak yatırımlar yaparak da ülkenize ve şehrinize hizmet etme şansı yakalıyorsunuz. Yaklaşık olarak 18 yıldır sivil toplum örgütleri içerisinde şehrimize, insanlarımıza, gençlerimize gerek istihdam odaklı, gerek kültürel ve turizm odaklı birçok proje yaparak katkı sağlamaya çalışıyorum.  ” Dedi.  

“İLK AB PROJEMİZ EN BAŞARILI PROJE SEÇİLDİ”

Yapacaklarını değil yaptıklarını anlatmayı tercih eden İnci, “Ben Basın ya da kamuoyu önünde bu süreçte yapacaklarımı değil yaptıklarımı anlatıyorum. Çünkü yaptıklarım var. 2007 Yılında ilk uyguladığımız proje AB’nin en başarılı projesi seçildi. Böyle bir özelliğimiz de var.”dedi.

Yatırımcı bir ailenin evladı olduğunu ifade eden İnci; “Benim babam da inşaat mühendisi. Ben de inşaat mühendisiyim. 1990 yılından günümüze kadar başta Enez olmak üzere ilimizde de toplu konutlar üretip satıyoruz.  Yap sat işindeyiz. 1994 yılından bu yana otel işletmeciliği yapıyoruz. Enez’de iki adet otelimiz var. Son 3-4 yıldan bu yana da Organize sanayi bölgesinde fabrika inşaatları yapıyoruz.” Dedi.

“TÜRKİYE’DE İLK E-EKSPRETİZ SİTESİNİN SAHİBİ”

Edirne’den bir marka yaratarak Türkiye’nin ilk e-ekspertiz sitesinin sahibi olan İnci; “Büyük bir gururla söylemek gerekirse, bu markanın da merkezi Edirne’dir. Ben aynı zamanda dijital platform yatırımcısıyım.” dedi.

 “23 yıldır Aktif olarak siyasetin içindeyim”

Siyasetin kendisi için küçük yaşından itibaren bir hedef ve olgu olduğunu söyleyen İnci; “Ben o dönemlerde de kendimden 10-15 yaşa büyüklerimle hep siyaset konuştum ve Üniversiteyi bitirdikten sonra şehrime döndüğümde direk CHP Gençlik kollarında görevlerde bulundum.  23 yıldır da aktif olarak siyasetin içindeyim. 2004 yılında ise Belediye meclis üyesi oldum ve 10 yıl boyunca bu görevi yaptım ve bu süreç içerisinde İmar, Trafik ve bütçe komisyonlarının hepsinin aynı anda başkanlıklarını yaptım. Yine o dönemlerde Belediye Başkan vekilliği de yaptım.” Dedi.

“EDİRNE BİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇIKARDI”

2014 yılında Edirne Belediye Meclisinin bir büyük şehir Belediye Başkan Adayı çıkarttığına dikkat çeken İnci; “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun  ve partimizin yetkili organlarının görevlendirmesiyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak oraya gittim. Oradaki seçimden çıktığımızda benden önceki seçime kıyasla alınan oylardan % 40 fazla oy aldım. Oradaki görevimi tamamlayıp şehrimize geri döndüm ve  2014’ten sonra Edirne’de yatırımlarımıza devam ettim. 2018 yılında ise bir milletvekilliği aday adaylığı denemem oldu ve o dönem uygun görülmedi. Her şeyde bir hayır vardır diyoruz. Bu dönemde ise beni bu işe biraz da çevrem itti. Çünkü insanlar sizi ölçüyor. Yaptığınız işlere ve başarılarınıza bakıyor. Bizim çözüm odaklı çalışma ve hareketlerimiz insanları etkiledi. Onların da yönlendirmesi ile bu dönemde Aday adayı oldum.

“ÖRGÜTLERİMİZDEN BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRDÜM”

 Geçtiğimiz hafta  Genel Merkezimizin talimatıyla örgütlerimize “28 tane aday adayından kimleri görmek istiyorsunuz” diye soruldu?  Bütün örgütlerimizin bir tercihi oldu. Biz de örgütlerimizden büyük bir teveccüh gördük ve  ilk 5 kişiden biri oldum. Bu çok önemli. 28 Aday adayı içerisinde örgütümüz bana teveccüh gösteriyorsa bunu da ben çok önemsiyorum. Benim şu anda aday yapılmamam için hiç bir neden yok. Demek ki her şeyin bir olgunlaşma süreci var.  Yani daha önce sizin talep ettiğiniz bir süreci şimdi insanlar size veriyor. “dedi.

AdminAdmin