YEREL
Giriş Tarihi : 17-08-2023 02:03   Güncelleme : 08-03-2024 01:28

EDİRNE’NİN EN KIYMETLİ YERLERİNİ NEDEN SATIŞA ÇIKARIYOSUNUZ?

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın son dönemde gerçekleştirdiği taşınmaz satışları ve sahaya inme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın son günlerde Edirne’nin kıymetli alanlarını satışa çıkarması ve başkanlık süreci boyunca gerçekleştirmediği başkanlık vazifesini son günlerde hatırlaması AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İBA’nın tepkisine neden oldu.

EDİRNE’NİN EN KIYMETLİ YERLERİNİ NEDEN SATIŞA ÇIKARIYOSUNUZ?

 Recep Gürkan, neyin telaşında” diyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Recep Gürkan’ın “yangından mal kaçırırcasına” Edirne’nin en kıymetli noktalarını satışa çıkardığına vurgu yapan Başkan İBA: “Sayın Gürkan geçtiğimiz aylarda satışa çıkardığı 200 Milyon TL’lik taşınmazın üstüne şimdi bir de Edirne’mizin en kıymetli alanlarından olan Cuma Pazarı’nı satışa çıkarıyor! Yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde, böyle apar topar ve vatandaşın sesini, fikrini yok sayarak yapılan bu satışların nedenini hemşehrilerimiz merak ediyor. Gürkan, vatandaşımızın karşısına çıkıp bu satışları neden yaptığını açıklamalı.”

SÖZ VERDİĞİNİZ OTOPARK YERİNE NE OLDU?

Gürkan’a, Cuma Pazarı alanına, vatandaşın park sorunu için katlı otopark yapılması vaadini hatırlatan Başkan İBA açıklamasında, “Seçimler öncesinde hemşehrilerimize söz vermiştiniz, Cuma Pazarı alanına katlı otopark yapacaktınız. Şimdi bu alanı satışa çıkarıyorsunuz! Seçim vaadinizi gerçekleştirmediğiniz yetmiyormuş gibi, vaatte bulunduğunuz alanı Edirne halkından alıp satıyorsunuz.” sözlerine yer verdi.

BUGÜNE DEK SUNAMADIKLARI HİZMETİ, BİR KAÇ AY İÇİNE SIKIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Açıklamasında, Recep Gürkan’ın görev süresince gerçekleştirmediği hizmetleri, son aylarda yapma telaşına giriştiğini ifade eden Başkan İBA, “Seçimler yaklaştı, ev ziyaretlerine başladınız! Seçimler yaklaştı, mahallelerdeki altyapı çalışmalarını incelemeye başladınız! Seçimler yaklaştı, müteahhitlerin sorunları sanki yeniymişçesine, müteahhitlerimizle görüşmeye başladınız! Halk bunu görüyor Sayın Gürkan. Siz 4 yıldır Edirne Belediye Başkanlığı vazifesiyle sahaya inmediniz, halkın sesine kulak vermediniz ancak biz karış karış mahalle ve köylerimizde her bir hemşehrimizle yıllardır konuşuyor, hepsinin sesini, fikrini dinliyoruz. 4 yıldır göremedikleri Belediye Başkanlarını son dört beş ayda sahada gören halkımız samimiyet sorguluyor. Bunca yıldır neredeydiniz diye soruyor. Edirne halkı zekidir, kimin neyi ne niyetle yaptığını çok güzel analiz eder. Bu samimiyetten uzak hareketlerin yanıtını da sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.

AdminAdmin