YEREL
Giriş Tarihi : 17-08-2023 01:57   Güncelleme : 06-03-2024 02:38

EDİRNELİLERİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Edirne Belediye Başkanlığı, kent genelinde başlattığı altyapı çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilen İçme Suyu Şebekesi yenileme çalışmalarını ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bizim bütün mücadelemiz Edirne’mizi asbest borulardan kurtarmak için. Bizim bütün mücadelemiz kentimize sağlıklı bir altyapı kazandırabilmek için. Edirnelilerin rahatı, konforu, huzuru ve geleceği için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

EDİRNELİLERİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Edirne Belediye Başkanlığı, kent genelinde başlattığı altyapı çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilen İçme Suyu Şebekesi yenileme çalışmalarını ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bizim bütün mücadelemiz Edirne’mizi asbest borulardan kurtarmak için. Bizim bütün mücadelemiz kentimize sağlıklı bir altyapı kazandırabilmek için. Edirnelilerin rahatı, konforu, huzuru ve geleceği için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi. Edirne Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan altyapı çalışmaları kent genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, bir tarafından İçme Suyu Şebekesi, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Toplama hatlarını yenilirken, altyapısı tamamlanan yerlerde ise üstyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Altyapı çalışmalarının Atatürk Bulvarı’nda devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, çalışmaları yerinde inceledi. 29 bin 952 metre Yağmur Suyu Şebeke İmalatı, 385 bin 062 metre İçme Suyu Şebeke İmalatı, 106 bin 694 metre Kanalizasyon Şebeke İmalatı işinin tüm kent genelinde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “İçme Suyu Şebeke İmalatının yüzde 60,12’si, Kanalizasyon Şebeke İmalatının yüzde 101,78’i, Yağmur Suyu Şebeke İmalatının yüzde 70, 83’ü tamamlandı. Toplamda altyapının yüzde 69,29’u tamamlamış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.

Edirne Belediyesi ekiplerinin şu anda çalışmalarına Atatürk Bulvarı’nda devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “10 Ağustos itibariyle çalışmalarımıza Atatürk Bulvarı’nda başladık. Çalışmalar kapsamında Saraçlar Caddesi Kavşağı ile Eski Camii Kavşağı arasını tek yön olarak trafiğe kapattık. Trafik şu anda Eski Camii Kavşağı ile Saraçlar Caddesi Kavşağı’ndan çift yön olarak işliyor. Şu anda ekiplerimiz eskimiş asbest boruları, tertemiz, sağlıklı, kanserojen madde içermeyen 500 mm çapındaki düktil borularla değiştiriyor. Bu çalışmamız Atatürk Bulvarı boyunca devam edecek, eski Carrefour kavşağından Buçuktepe’de bulunan 5 bin metreküplük depoya bağlanacak” ifadelerine yer verdi.

“Vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz” diyen Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirnelileri daha iyi yaşam şartlarına kavuşturabilmek için bu çalışmalarımızı gerçekleştirmek zorundayız. Bizim bütün mücadelemiz Edirne’mizi asbest borulardan kurtarmak için. Bizim bütün mücadelemiz kentimize sağlıklı bir altyapı kazandırabilmek için. Edirnelilerin rahatı, konforu, huzuru ve geleceği için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

 
AdminAdmin