YEREL
Giriş Tarihi : 25-10-2022 23:30   Güncelleme : 22-02-2023 01:45

Edirne’de MHP rüzgarı esiyor!

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı açıklamada; “Edirne’de MHP rüzgarı esiyor! MHP olarak; adım adım, karış karış sahada Edirne halkı ile buluşuyor...

Edirne’de MHP rüzgarı esiyor!

Bugün alternatif olan, çözüm üreten, yeni ve gerçekçi projeler ortaya koyan Milliyetçi Hareket olduğu bütün Türk milletinin ve Edirne halkının malumudur.
MHP'nin mecliste olması temel konularda çözüm üretmesi, ihanete kararlılıkla ve büyük bir dirençle karşı durması CHP’nin, yancılarının kimyasını bozmuş ve bütün gerçekleri ortaya çıkarmıştır.
Türkiye'de, Edirne’de birinci gündemini oluşturan doğru ve kalıcı projeler üreten, ümit veren ve gerçekleri ortaya koyan tek parti yine MHP'dir.
Bugün Türk Milletinin ve Edirne Halkının yegane ümit kapısı olan, iktidarın yegane alternatifi ve en büyük adayı Cumhur İttifakının gönül kervanı, büyük Türk Milletinin ve Edirne Halkının güvenini ve ümidini boşa çıkarmayacaktır.
Bugün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yükselen değer Milliyetçiliktir. Siyaset ilminin doğruları ve erdemleri, Milliyetçi Hareket partisini cazibe merkezi haline gerirmiştir. Milliyetçilik dalgası ve halkası genişleyerek büyümektedir.
Milliyetçi Hareket, Milletimize ve Edirnemize siyasi partilerin oluşturduğu sanal gündemlerden ve hayali hedeflerden kurtarmak ve lider Türkiye ülküsüne uygun politikalar üretmek için yeni bir seferberlik anlayışıyla yoğun bir çalışma başlatmıştır.
Zaman Ülkemizin layık olduğu, milletle kaynaşmış, şahsiyetli ve ilkeli bir iktidar için Türkiye'nin kaderine sahip çıkma mücadelesinin öncüsü MHP çatısı altında birleşme ve bütünleşme zamanıdır.
Yetişmiş milyon insanımızla Cumhur İttifakının önderliğinde ve iktidarında Türk Milletinin, Edirne Halkının yüzü gülecek, İslam Aleminin, Türk Dünyasının acılarına Allah'ın izni ve yardımıyla son verilecektir.
Ülkemizin menfaatlerini koruyan, şahsiyetli bir dış politika ancak Cumhur İttifakı ile mümkündür…
MHP milletimizin hassasiyetini, ihtiyaçlarını, inceliklerini, dert ve ızdıraplarını çok iyi bilmektedir.
Cumhur İttifakı bugün iktidarın tek alternatifidir. Türk Milletinin yegane teminatıdır. Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu milletle kaynaşmış şahsiyetli ve milli bir iktidar için tek adres Cumhur İttifakıdır. Cumhur İttifakı, her geçen gün dahada güçlenmekte ve iktidara yürümektedi
Herkes inanmıştır ki, MHP'nin olduğu yerde hiç kimse bölünmekten, ayrı bir etnik devletin varlığında hiçbir şekilde söz edemez. Çünkü Milliyetçi Hareketin ilkeleri Türkiye cumhuriyetinin sarsılmaz, yönünden döndürülemez ilkeleridir.
Mevzu Türkiye'nin birliği, beraberliği olunca akan sular da durur, onun gerçeği konuşulur ve yönüne doğru kuvvet kazandırılır. MHP'nin varlığı ile Türkiye var olmaya devam eder.
MHP sadece bir parti değildir. Bir davadır. Türkün Türk Milletinin geleceği, Türk Milletinin milli ve manevi değerlerinin ezelden ebede yaşama ve yaşatma davasıdır. MHP ülkemizin, milli birlik ve bütünlüğümüzün çimentosudur.
MHP'de particilik Türk milliyetçiliği fikrinin idealizmidir. Türkiye'yi bu ateş çemberinden ancak Türk Milliyetçileri, Türk vatanseverleri ve Milliyetçi Hareket çıkarabilecektir.
MHP, gerçekten halk safında, gerçeklerin yanında, doğruların içinde olduğunu gösteriyor. Türkiye olunca konu, Kurtuluş Savaşındaki gibi Kuvvayi Milliye olacağını tüm Zillet İttifakına ve şer cephesine göstermiştir.
Türkiye'nin önünü Milliyetçi Hareket açacaktır. Milliyetçi Hareketin inançlı kadroları Türkiye'yi yeniden inşaa etmeye yeni bir şevk ve heyacan ile hazırdır. Zira Türkiye'mizin, Türk dünyası ve İslam aleminin şu zor ve meşakkatli döneminde ayakta kalan tek ruh Milliyetçi-Ülkücü ruhudur.
Beka diyenlere, çare olarak MHP’yi gösteriyoruz.. Huzur isteyenlere, yegâne umut olarak MHP’yi hatırlatıyoruz.. Adalete susayanlara, refah ve gelişmişliğe özlem duyanlara MHP yeter diyoruz.. Cumhur İttifakı, Millet Aklı, Türkiye’nin Teminatı, Elbette TBMM’de Güçlü MHP!... Türklüğün umudu, Türk Milleti’nin aydınlık geleceği; Milliyetçi-Ülkücü Hareket’tir.” dedi.

AdminAdmin