YEREL
Giriş Tarihi : 05-09-2022 00:44   Güncelleme : 05-09-2022 22:03

Edirne’de 2023 Hedefimize Kararlılıkla Yürüyoruz

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yaptığı açıklamada; “MHP olarak; Edirne’de 2023 Hedefimize Kararlılıkla Yürüyoruz…Milliyetçi Hareket Partisi gücünü, kurulduğu günden bu yana Türk milletinden almaktadır.1923'te Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran iradeyle 2023'e giriyoruz…Cumhur İttifakı Türkiye'nin özgüveni, ana damarıdır. Cumhur İttifakı, geçmiş ile gelecek arasındaki köprüdür.

Edirne’de 2023 Hedefimize Kararlılıkla Yürüyoruz

Türkiye sevdasının siyasi bir hüviyete bürünerek kökleşmesidir.2023 yılında Cumhuriyetimizin hem 100. yıl dönümünü kutlayacak hem de Cumhuriyet'in güvencesi olan Cumhur İttifakının muhteşem başarısı Allah'ın izniyle yaşanacaktır…Edirne’yi karış karış gezip gönüllere misafir oluyoruz. Edirne’de Esnafımız ile bütünleşiyoruz… Lalapaşa, Havsa İlçe İlçe gezmekte, adım adım 2023 hedefimize büyük bir kararlılıkla yürümekteyiz…Açık bir yüreklilikle ifade etmek isterim ki; Edirneli hemşehrilerimin gözlerinde geleceğin Lider Ülke Türkiye’sinin mimarı olmanın heyecanını görmek bahtiyarlık sebebidir. Edirne Halkının umudu MHP.. Edirne’nin teminatı MHP.. Edirneli hemşehrilerimizin en güvendiği ve güven duyduğu parti MHP’dir.

MHP 2023 Yılında yapılacak Milletvekili seçimlerinde tarih yazacak ve Milletvekili çıkaracak İnşallah! 2023 Türk milletinin ve Türkiye'nin zafer yılı olacaktır. Buna olan inancımız tamdır. Cumhur İttifakı milletimizin ruhu kökünden doğmuş, istikbal ve istiklal hedefleri ile devleşmiş, Türkiye'nin güvencesi, milli bekamızın teminatıdır.Biz Türkiye’ye layık görülen dayatmaları reddetmek için varız..

Biz Türk milletinin birlik ve beraberliğini yok etmeye çalışanlarla korkusuzca mücadele etmek için varız.. Bin yıllık kardeşliği ebediyete kadar sürdürmek için varız…Bu sebeple; Teröristlerle, darbecilerle, fitnecilerle, devlet içinde veya kıyısında yuvalanmış hainlerle mücadelede, devletimizin de hükümetimizin de sonuna kadar yanındayız.İlham kaynağımız her karışı şehit kanlarıyla sulanmış vatan toprağının altında isimsiz yatan kahramanların karşılıksız vatan sevgisidir.Biliyor ve inanıyoruz ki; ilk siperimiz Çanakkale, son kalemiz ise Milliyetçi Hareket Partisi’dir, Cumhur İttifakıdır!Bu sebepledir ki Cumhur İttifakını önemsiyor, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ehemmiyetine dikkat çekiyoruz. Yanlış hesaplar ile yanlış mecralarda boy gösterenlere pirim vermeyeceğiz.Vizyonu sadece Cumhur İttifakı surlarında gedik açmaktan ibaret olanlara meydanı boş bırakmayacağız.Stratejisi teröristlere sırtını dayayanlarla işbirliği üzerine yapan yuvarlak masa eşrafına karşı dimdik ayakta duracağız.“HDP gücenmesin, HDP ne der, HDP’nin tepkisi ne olacak, HDP’yi kırmayalım” korkusunu gizleyemeyen 6+1’lik konseptle, 3 kıtada hatıraları halen yaşayan milletimizin aklıyla dalga geçenlere fırsat vermeyeceğiz.Diyoruz ki sonuna kadar millet, diyoruz ki önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana! Diyoruz ki aday belli, karar net?” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin