YEREL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 04:41   Güncelleme : 24-04-2023 18:07

EDİRNE TATLICI BÜFECİ KEBAP VE LOKANTACILAR ESNAF ODASI’NDAN ÜYELERİNE ÖNEMLİ HİZMET

Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Harun Özen RooGo Yeni Nesil Yemek Sipariş Platformu arasında protokol imzalandı...

EDİRNE TATLICI BÜFECİ KEBAP VE LOKANTACILAR ESNAF ODASI’NDAN ÜYELERİNE ÖNEMLİ HİZMET

Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası ile RooGo Yeni Nesil Yemek Sipariş Platformu arasında protokol imzalandı. Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Harun Özen Edirne ‘de Yemek Siparişleri Komisyonsuz Başladığını belirterek “Komisyonlar Esnafın Belini Büküyor. Online sipariş kanallarında restoranların ödediği komisyonların oldukça yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sorunun çözümü için çalışmalar yapmaya başladık. RooGo uygulaması ile esnafın bu sorununu çözüme kavuşturacağımızı düşünüyoruz. Yapılan anlaşma sonucunda Edirne ‘de RooGo uygulamasından verilen yemek siparişleri için artık restoranlar komisyon ödemeyecek.” Dedi.
Yemek siparişi veren müşterilerinde kazanacağını belirten Oda Başkanı Harun Özen “RooGo uygulaması hem müşteriye hem restorana pozitif etkileşim kazandırıyor. Komisyon ödemeyen restoran sahibi, müşterilerine indirimli menüler sağlayabilir. Böylelikle hep üyelerimiz hem halkımız bu çalışma ile kazançlı çıkacaklar” dedi.
Anlaşma sağlanan firma hakkında da bilgi veren Başkan Özen “ RooGo altyapısı teknoloji olan bir dünya şirketidir. Restoranlar ve yemek siparişi özelinde birçok ürüne de sahiptir. RooGo tarafında restoran müşterilerine indirimli menüler sunarken aynı zamanda restoranlar için bulut tabanlı paket servis yazılımını da ücretsiz sunuyor. Paket servis yönetimine zaman harcamadan tüm operasyonu akıllı sistem yönetiyor. Ücretsiz sunulan bu yazılım içeriğinde sadece RooGo dan gelen siparişler değil aynı zamanda tüm çevrimiçi kanalların da yönetimi mümkün kılıyor. Loji Team, Edirne’mizin de dahil olduğu otuzdan fazla şehirde bulunan kurye ekipleri ile sahalarda hizmet vermektedir. Loji Team ile hizmet veren şirket, bu kullandığı altyapıyı aynı zamanda restoranların da hizmetine sunuyor.

AdminAdmin