YEREL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 18:00   Güncelleme : 27-04-2023 00:19

E-DEVLET ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMET SAYISI 25’E YÜKSELDİ

Edirne Belediyesi, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-devlet üzerindeki hizmet sayısını 25’e yükseltti.

E-DEVLET ÜZERİNDEN VERİLEN HİZMET SAYISI 25’E YÜKSELDİ

Edirne Belediyesi, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-devlet üzerindeki hizmet sayısını 25’e yükseltti. Vatandaşlar borç yapılandırma başvurusu, emlak vergisi bildirimi, beyan bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama işlemlerini de e-devlet üzerinden gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar daha önce Edirne Belediyesi’ne ait Elektronik Belge Yönetimi Evrak Doğrulama, Abonelik Bilgileri Sorgulama, Abonelik Sözleşme Feshi Başvurusu, Fatura Bilgileri Sorgulama, Fatura İtiraz Başvurusu, Yeni Abonelik Başvurusu ve Takibi, Borç Ödeme, Arsa Metrekare Birim Değeri Sorgulama, Belediye Hizmetleri Sorgulama, E-Makbuz Sorgulama, Etkinlik Bilgisi Sorgulama, Evrak Takibi, Barkodlu Belge Doğrulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama, E-Bordro Sorgulama, Emlak Vergisi Bildirimi Sureti / Rayiç Bedel Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama gibi işlemleri e-devlet üzerinden kolayca gerçekleştirebiliyordu. Edirne Belediyesi, vatandaşların belediye ile ilgili işlemlerini daha hızlı ve daha kolay yapabilmeleri için e-devlet üzerindeki hizmet sayısını 19’dan 25’e yükseltti.
İŞTE YENİ HİZMETLER
Borç Yapılandırma Başvurusu, Emlak Vergisi Bildirimi, Beyan Bilgileri Sorgulama(tüzel kişi), Sicil Bilgileri Sorgulama (tüzel kişi), Tahakkuk Bilgileri Sorgulama ( tüzel kişi), Tahsilat Bilgileri Sorgulama ( tüzel kişi) gibi işlemlere vatandaşlar e-devlet üzerinden ulaşabilerek, işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecek.
Yetkililer, e-devlet üzerinden verilen hizmetlerden özellikle abonelik işlemleri, emlak vergisi bildirimi ve borç ödeme hizmetlerinin vatandaşlara büyük kolaylıklar sağladığını söylediler.

AdminAdmin