YEREL
Giriş Tarihi : 15-03-2024 09:28   Güncelleme : 19-03-2024 18:05

Cumhuriyet Kadını Filiz Gencan Akın’a Tam Destek

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Cumhuriyet Kadını Filiz Gencan Akın’a Tam Destek

Edirne’nin her mahallesinde, her köşesinde dalga dalga büyüyen sevgi seli artarak devam ediyor. Ziyaret ettği her noktada, temas ettiği her vatandaşın yüreğini fetheden Gencan Akın gazetemize yaptığı açıklamada, “Seçime sayılı günler kala, sahada halkımızdan gördüğümüz destek ve ilgiden dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız. Edirne halkının bize sahip çıkması, partimize sahip çıkması bize ayrı bir gurur yaşatıyor. Ben partimiz ve örgütümüzle birlikte en önemlisi Edirnelilerle birlikte Cumhuriyet Halk Partimizin 6 oklu bayrağını gönderde tutmaya devam edeceğiz. Bunu hep beraber başaracağız.” dedi.

CHP Adayı Gencan Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve Belediye Meclis Üyeleri ile DSİ 11. Bölge Müdürlüğü’nde ziyaretlerde bulundu. DSİ 11. Bölge Müdürü Faruk Yücegök ve DSİ Çalışanlarını ziyaret eden Gencan Akın; “Misafirperverliği için DSİ 11. Bölge Müdürü Faruk Yücegök’e teşekkür ediyor, tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Bizim dönemimizde kurumlar arası iş birliğimizi güçlendirerek Edirne’mize hep birlikte hizmet edeceğimize inancım tam.” dedi.

CHP Adayı Av. Filiz Gencan Akın daha sonra Kocaisnan Mahallesi’ndeki Megapark’ta mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Gencan Akın, “ Benim bu şehrin her sokağında, her mahallesinde bir hikayem bir anım var. Fatih Mahallesi ve Kocasinan Mahallesi benim gençliğimin geçtiği mahalle. Şehrimizin özgürlükçü, laik, eşitlikçi kadınlarıyla, gençleriyle; halkımızla Mega Park’ta coşkulu bir buluşma gerçekleştirdik.Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeden güç alıyor, onların ışıl ışıl geleceği için çalışıyoruz. Biz Edirne’yiz. Biz Cumhuriyet’iz. Biz Atatürk’ün evlatlarıyız. Biz birlikte çok güçlüyüz.” dedi.

AdminAdmin