YEREL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 04:37   Güncelleme : 24-04-2023 18:07

CHP’Lİ YAZGAN HIZLI BAŞLADI.

CHP Edirne Milletvekili aday adayı genç iş insanı Ahmet Baran Yazgan, seçim çalışmalarına CHP Edirne İl Başkanlığını ziyaretle start verdi.

CHP’Lİ YAZGAN HIZLI BAŞLADI.

Seçim ziyaretlerine CHP ilçe örgütlerinde devam eden Yazgan, büyük bir ilgiyle karşılandı. Ziyaretlerde kentin geleceği adına fikirlerini partililerle paylaşan Yazgan, “Ziyaretlerimde beni büyük bir ilgi ve alaka ile karşılayan tüm hemşehrilerime ve partililerime şükranlarımı sunuyorum. Gençliğimiz ve tecrübemiz var. İnanıyorum hep birlikte başaracağız” dedi.
Uzun yıllardır CHP’de siyaset yapan, liyakatli, dürüst, yatırımlarıyla istihdama büyük bir katkı sağlayan iş insanı ve genç siyasetçi kimliğiyle tanınan Baran Yazgan, aday adaylığı başvurusunun hemen ardından siyasi ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerinde partililerin büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Yazgan, CHP’yi iktidara taşımak için var gücüyle çalışacağını dile getirdi.


Yazgan, örgüt ziyaretlerine CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman’ı ziyaretle başladı. İl Başkanı Samet Kahraman ile bir süre sohbet eden Yazgan, partisinin Edirne’den en çok oyu alması için canla başla mücadele edeceğini vurguladı. Yazgan, ardından CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı’yı da makamında ziyaret etti.


Edirne Merkezindeki ziyaretinin ardından Meriç İlçe örgütünü ziyaret eden Baran Yazgan’ı İlçe başkanı Niyazi Yoldaş karşıladı. Meriç İlçesinde partililerle de bir araya gelen Yazgan, “Samimi ve içten bir karşılamada bulunan Meriç İlçe örgütümüze teşekkür ederim” dedi.
Ardından Keşan İlçe örgütünü ziyaret eden Yazgan, burada kendisini karşılayan ev sahibi CHP Keşan İlçe Başkanı Saner Özdilek başta olmak üzere olmak üzere tüm örgüte teşekkür etti.
Enez İlçe örgütü ziyaretinde Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu tarafından karşılanan Yazgan, partililerin samimi karşılamasının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.
Yazgan, Enez İlçesinde Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’i de makamında ziyaret ettiğini dile getirerek, “Enez İlçe başkanımız Vedat Avcu ve partililerimizle Sayın Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. 14 Mayıs tarihinden sonra tüm belediyelere eşit davranılacaktır. Edirne’yi temsil etme görevi bana verildiğinde bu adaletli dağıtımın en büyük takipçisi olacağım” dedi.


“YOLUMUZ UZUN GENÇLİĞİMİZ VAR BİZİM”


Yazgan, uzun yıllardır içinde bulunduğu CHP ailesinin bir ferdi olarak, kendisine gösterilen samimi ve içten yaklaşımları için tüm örgüte teşekkür ettiğini dile getirerek, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Atatürk’ün önderliğinde, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde ülkemize ve ilimize hizmet etmek için yola çıktım. Çıktığım bu yolda en büyük desteği örgütümüzden alıyorum. Genç bir siyasetçiyim. Yolumuz çok uzun bunun farkındayım. Uzun yıllardır kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanabilmek için, çağdaş ve insanca yaşayabilmek için yola çıktım. İnanıyorum ki, 15 Mayıs sabahı, güneş bizim için bir başka doğacak. Ülkemizin üzerindeki karanlık bulutları dağıtacak. İşte o gün hep birlikte bu onuru ve gururu birlikte yaşayacağız. Bugün aday adayı olarak karşınızdayım. Önümüzdeki günlerde sonuç ne olursa olsun, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bana verdiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Partimizin iktidarında üzerime düşen görevi yerine getirmenin mutluluğuyla hep birlikte kutlayacağız. Bugünü heyecanla bekliyorum. Yolumuz uzun gençliğimiz var” dedi

AdminAdmin