YEREL
Giriş Tarihi : 06-03-2024 00:50   Güncelleme : 08-03-2024 01:28

CHP Edirne Belediye Balkan Adayı Av.Filiz Gencan Akın CHP il binası önünde büyük bir kalabalık tarafından meşalelerle karşılanarak büyük bir gövde gösterisi yaşandı.

CHP Edirne Belediye Balkan Adayı Av.Filiz Gencan Akın CHP il binası önünde büyük bir kalabalık tarafından meşalelerle karşılanarak büyük bir gövde gösterisi yaşandı.

CHP Edirne Belediye Balkan Adayı Av.Filiz Gencan Akın  CHP il binası önünde büyük bir kalabalık tarafından meşalelerle karşılanarak büyük bir gövde gösterisi yaşandı.

CHP İl Binası önünde toplanan yüzlerce Edirneli ve parti üyesi ellerinde bayraklarla CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın’ı bağrına bastı.  “SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ” mottosuyla  seçim çalışmalarına hızlı başlayan Belediye Başkan Adayı Gencan Akın’ı İl Binası önünde karşılayanlar arasında CHP Edirne Milletvekili A.Baran Yazgan, Önceki dönem CHP Edirne Milletvekili Nejat Gencan, İl Başkanı Samet Kahraman, Önceki Dönem İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, İl Başkan Vekili Reyhan Güzel,  Belediye Başkan Aday Adayı Harika Taybıllı, Gençlik Kolları İl Başkanı Sergen Kuru, İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Başkan Adayları, İlçe Başkanları, ve çok sayıda Edirneli vatandaş yer aldı.  İl Binası önüne geldiği anda gördüğü tablo karşısında heyecanlanan ve büyük mutluluk duyan  Belediye Başkan Adayı Gencan Akın il binası önünde toplanan kalabalıkla tek tek tokalaşarak desteklerinde ötürü teşekkür etti.

Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın ve beraberindekiler  daha sonra Parti Teşkilatı ile birlikte Atatürk Anıtı önüne yürüyerek gitti. Burada gerçekleşen törene Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları ve milletvekili Ediz Ün de katılım sağladı.

“Her Cumhuriyet halk partili önce Ülkem, sonra parti, en sonda ben der…  Ben de bir Cumhuriyet halk partili olarak bunu dedim.”

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla birlikte burada bir konuşma yapan CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın; “31 Mart 2024’te seçmenlerimiz, tarihi bir karar verecek. Mahalli idareler seçimlerinde halkımız, yönetimde kimin olacağına, kentlerimizin, köylerimizin geleceğinin nasıl şekilleneceğine karar verecek. 2019 yılında Edirne Belediye Başkanlığı seçimlerinde bizlere duyduğunuz güven ve destekle elde ettiğimiz  zaferi, başarılı bir sosyal belediyecilik ve yönetim anlayışımızla taçlandırdık.Bu dönemde Edirne belediye başkanlığını başarıyla yöneten ve kentimize  sosyal kültürel ekonomik değerle kazandıran başkanımız sayın recep Gürkan’a çok çok teşekkür ederim. Şimdi, daha büyük bir azimle, yine sizlerin desteğiyle Edirne’mizi ve tüm yerel yönetimlerimizi kazanmaya, kentimizde toplumun tüm kesimlerinin refah içinde   huzurlu  ve  mutlu bir şekilde  yaşadığı bir k şehir olarak  tekrar yönetmeye talibiz..

Biliyoruz ki; bugün ülkemizde her kesimden vatandaşımız, ekonomik, sosyal ve kültürel nedenlerden dolayı zor günler geçiriyor. Emekliler, memurlar, işçiler, öğrenciler, kadınlar, çocuklar; toplumun her kesimi adeta bir baskı altında, umutsuz. İşte bu nedenle, yerel seçimlerdeki başarımız sadece bir zafer değil, aynı zamanda umudun, değişimin, gelişimin kapısını aralamak demektir.

AdminAdmin