YEREL
Giriş Tarihi : 12-09-2022 21:47   Güncelleme : 04-10-2022 13:49

Çağla Susesi Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Açıldı.

Bir asra dayanan geçmişiyle, Türkiye’nin en eski kozmetik ve kolonya üretim firmalarından olan İlimizin gururu PEREJA İLERİ KİMYA SAN. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şendoğan ve Soner Susesi çiftinin kızları, Diyetisyen Çağla Susesi tarafından Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Açıldı.

Çağla Susesi Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Açıldı.

Fatih Mahallesi Tahsin Şıpka cad. Çınar Sitesinde (Nova Park karşısı) hizmete giren Çağla Susesi Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nin açılış törenine AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin iba, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Melek Uzgör, Anne ve Babası  Soner  ve  Şendoğan  Susesi, kardeşleri  Burak  ve  Av. Cansu Susesi,  STK ve Oda yöneticileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

 

 Edirne’de ilk defa sunduğu hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Çağla Susesi Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi sahibi Çağla Susesi yaptığı açıklamada; “Yeni bir Diyetisyenlik ofisimizi açtık. Çok heyecanlıyım. İnsanların yardımına dokunabilmek benim için mutluluk verici bir şey.  Her gelen danışanlarıma da bu hizmeti sunacağız.  Andulasyon sistemimiz  vibrasyon tekniği ile çalışıyor. Yağ dokularının en derinlerine işleyerek yağları  parçalıyor. 15 dakikalık seans 2,5 saatlik yürüyüşe eş değerdir. Bölgesel İncelme, Dengeli kilo kaybı, Metabolizmayı hızlandırır, sırt ağrılarında azalma,  Aynı şekilde de kas dokularının en derinine işleyerek  ağrıları, romatizma gibi kronik ağrıları gideriyor.

Ödem ve Toksin atımını sağlar. Bunun dışında diyet yapıyoruz, beslenme programı uyguluyoruz. İlk Başta danışanımızın vücut analizine bakıyor ve sonrasında gerekli beslenme programını uyguluyoruz.” dedi.

Açılış töreninde aile adına konuşan  PEREJA İLERİ KİMYA SAN. A.Ş. Yönetim  Kurulu Başkan Vekili Şendoğan Susesi; “İnsanın kızı olunca tabi çok heyecanlanıyor. Çünkü bir babanın bir annenin hayatında ki en önemli şey, evladının ayakları üzerinde durmasını sağlamak. Çağla kızımız okulunu bitirdi ve şimdi de hayali olan mesleğini yapacağı işyerinin açılışının sevincini yaşıyoruz. Çok duygulu ve çok heyecanlıyız. İnşallah hayatında başarılı olur ve  en azından Edirne’deki bayanlarımızı gençleştirir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Daha sonra konuşan Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; “Susesi ailesinin biricik kızı Çağla’nın yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyorum. Tabi Susesi ailesinin Edirne’ye çok güzel hizmetleri ve istihdamları olduğunu biliyoruz. Çağla’nın Üniversiteyi bitirip tekrar Edirne’ye gelip, şehrimize değer katacak güzel bir işyeri açmış ve Edirne’de olmayan hizmetleri getirdiğini gördük. Bayanlarımızın artık İstanbul’a gitmelerine gerek kalmayacak.  Bu hizmetlerden bizde Edirne’de faydalanacağız. Kızımızı Tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Daha sonra açılış kurdelesi kesilerek Çağla Susesi Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nin açılışı gerçekleşti.

AdminAdmin