YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 01:07   Güncelleme : 19-03-2024 18:05

Birlikte adım atacak, birlikte kazanacağız.

CHP Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor..

Birlikte adım atacak, birlikte kazanacağız.

 Yerel seçim tarihi olan 31 Mart 2021 Pazar gününe sayılı günler kala Edirne’nin her köşesi ve bütün caddeler CHP bayrakları ve CHP adayı Av. Filiz Gencan Akın’ın posterleri ile süslendi. Adeta bayram havasına dönen Edirne’nin caddelerinde renkli tablolar yansımaya devam ediyor.

Edirnelilerin “bizim kızımız, bizim evladımız” diyerek adeta bağrına bastığı CHP Adayı Av. Filiz Gencan Akın kısa sürede seçmenin gönlünde fethetti.

Önceki gün sabah saatlerinden itibaren Merkez ilçe Başkanı Yücel Balkanlı ve parti örgütü ile sahaya inen CHP aDAYI Gencan Akın’ın ilk durağı Edirne ticaretinin önemli noktalarından biri haline gelen Trakdepo’lar oldu. CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyesi adayları ile birlikte esnafla görüşen CHP Adayı Av. Filiz Gencan Akın, “Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum ortada. Sattığımız ürünleri yerine koyamıyoruz. Her gelen zam tüm piyasayı alt üst ediyor, diyorlar. Bize düşen görev esnafımızın, işverenin ve çalışanın yanında olmak. Bunu da en iyi şekilde yapmak için hazırız.Birlikte adım atacak, birlikte kazanacağız.Edirne kazanacak” dedi

“Bizler Atatürk’ün ışığında yürüyen büyük bir aileyiz.”

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın ve beraberindekiler daha sonra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Edirne Şubesin, ziyaret etti. Gencan Akın burada yaptığı açıklamada; “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Edirne Şubesi’nde, Atatürk ve eğitim sevdalısı dernek üyelerimiz ile bir aradayız. Çağdaş Türkiye’nin gelecek güvencesi gençlerimizin hayatlarına dokunan Dernek Başkanımız Ayten Durmuş’a, dernek üyelerine ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği toplumsal hedeflerin yakalanabilmesinin, fırsat eşitliği ilkesine dayalı laik ve bilimsel eğitimin ile mümkün olacağına inanıyor bunun için çalışacağımıza söz veriyoruz. Bizler Atatürk’ün ışığında yürüyen büyük bir aileyiz.” dedi.

“Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı sporcularına ziyaret”

“Kadınlar Sınırları Aşıyor Futbol Turnuvası” final müsabakalarında Kuzey Makedonya Zfk Pobeda Valandova ile oynayacakları maçtan önce Karaağaç Arda Spor Kadın Futbol Takımı sporcuları ile bir araya gelen CHP Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın takım oyuncularına başarılar dileyerek destek verdi. Kadınları yeşil sahalarda görmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Gencan Akın, Kadınlarımızla yarınları inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

EDİRNESPOR FUTBOLCULARINA ZİYARET..

25 Kasım Stadyumunda Edirnespor oyuncularının gerçekleştirdiği antrenmana katılan CHP Adayı Av. Filiz Gencan Akın, “3. Lig’de verdiği mücadeleler ile şehrimizin göğsünü kabartan takımımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz ve sizsiz olmaz çocuklar.” dedi.

AdminAdmin