YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2023 08:57   Güncelleme : 24-04-2023 18:07

Belediye Başkanlarından Kılıçdaroğlu’na Tam Destek

“Bu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağımıza da yürekten inanıyoruz.”

Belediye Başkanlarından Kılıçdaroğlu’na Tam Destek

CHP’nin 11 ildeki Belediye Başkanları ortak bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Adaylık yolunda Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdiğini açıkladı. Aralarında Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da bulunduğu 11 ilin Belediye Başkanı tarafından yapılan ortak açıklamada; “Bizler Cumhuriyet Halk Partili 11 İl Belediye Başkanı olarak; ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde bir yandan yurttaşlarımızın yaralarını sarmak adına çalışmalarımızı büyük bir gayretle sürdürüyor, bir yandan da Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında daha demokratik, daha zengin ve daha çağdaş bir Türkiye inşası yolunda mücadelemizi sürdürüyoruz.

Çok kısa bir süre sonra gerçekleşecek olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun her fırsatta vurguladığı demokratik, eşitlikçi ve liyakata dayalı bir Türkiye kurma arzusu ve gayretini, bu süreçteki kararlı duruşunu, bütünleştirici tavrını heyecanla takip ediyor ve bizlerde çalışmalarımızı bu gayede şekillendiriyoruz.

Umut dolu bu yolculukta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümekten gurur duyuyor ve kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Bu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağımıza da yürekten inanıyoruz.

Biliyoruz ki milletimiz de hak, adalet ve demokrasi yolculuğumuzda bizleri ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu asla yalnız bırakmayacaktır.” İfadelerine  yer verildi.

Açıklama Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın imzasıyla yapıldı.

AdminAdmin