YEREL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 17:54   Güncelleme : 06-03-2024 00:58

14 MAYIS DEMOKRASİNİN BAYRAMI OLACAK

CHP 28. Dönem Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin, demokrasiye yakışır, kardeşlik ve huzur içinde seçimleri geçeceğine olan inancını dile getirerek, “14 Mayıs demokrasinin bayramı olacak” ifadelerini kullandı.

14 MAYIS DEMOKRASİNİN BAYRAMI OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, Keşan, İpsala, Enez, Meriç, Lalapaşa, Suloğlu, Havsa, Uzunköprü ve Edirne merkezde bayramlaşma programlarına katıldı. Vatandaşların bayramını kutlayan Yazgan, asıl bayramın 15 Mayıs şafağında yaşanacağını vurguladı. 

Türkiye’nin çözülemeyecek sorununun olmadığını dile getiren Yazgan, bütün sorunların kaynağının mevcut iktidar olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “14 Mayıs seçimleri ülkemiz için tarihi bir fırsat. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi ile demokrasimizi güçlendireceğiz. Demokrasinin olduğu yerde bağımsız yargı olur, basın özgülüğü, ifade özgürlüğü, adalet olur. Demokrasiyi hep birlikte inşa edeceğiz. Halkımızın arasına kin ve nefret tohumları eken nefret dili sona erecek.” 

Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında Türkiye’ye sevgi ve barışın hakim olacağını vurgulayan Yazgan, “Bayram, birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesidir. Ramazan Bayramı’ndan sonra demokrasi bayramını birlikte kutlayacağız. Tüm provokasyonlara rağmen seçimler huzur içinde yapılacak. Demokrasiye yakışır, kardeşlik ve huzur içinde seçimleri gerçekleştirerek, demokrasimize katkı sunacağız. Su seçimlerde sevgi, barış, huzur kazanacak. 14 Mayıs demokrasinin bayramı olacak. Ülkemizin tüm sorunlarını çözeceğiz. Size söz” dedi.

AdminAdmin