TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 26-08-2022 18:14   Güncelleme : 18-11-2022 19:41

iPhone 14 Ne Zaman Çıkıyor

Apple, tüketicilerin iPhone 14'e ilk kez ne zaman bakacağına dair dev bir ipucu verdi ve bu beklenenden daha erken.

iPhone 14 Ne Zaman Çıkıyor

2569pple'ın önümüzdeki ay California, Cupertino'daki Steve Jobs Tiyatrosu'nda tüketicilerin iPhone 14'e ilk kez bakmalarının beklendiği bir "özel etkinlik" için kullandığı iki kelimelik slogan.

Çarşamba günü gönderilen bir davette, teknoloji devi, yıldızlar veya galaksiler gibi görünen yerlerde bir Apple logosu kullandı.

Etkinlik, 7 Eylül'de Kaliforniya'da yerel saatle 10.00'da veya 8 Eylül AEST'de saat 3'te gerçekleşecek ve büyük olasılıkla hem merakla beklenen yeni telefonun hem de yeni bir Apple Watch'ın lansmanını içerecek.

Medya seçme daveti, etkinlikte tam olarak ne beklenebileceğini söylemiyor, ancak yine Eylül ayında gerçekleştirilen önceki lansmanlar da benzer şekilde alay konusu oldu.

Flash ile canlı ve istek üzerine daha fazla teknoloji haberi yayınlayın. 1 yerde 25'ten fazla haber kanalı. Flash'ta yeni misiniz? 1 ay ücretsiz deneyin. Teklif 31 Ekim 2022'de sona eriyor 

Şubat ayında bir iPhone 14 sızıntısının büyük bir yükseltmeyi ortaya çıkarmasından sonra geliyor.

MacRumours'a göre iPhone 14, şimdiye kadar bir iPhone'da sunulan en fazla bellek olan 8 GB RAM'e sahip olacak.

Bu, mobil cihazı aynı anda birden fazla uygulamayı kullanma konusunda daha hızlı ve daha usta hale getirecek ve Fortnite gibi oyunları çalıştırmada daha iyi olacaktır.

The Sun'ın haberine göre, haber Kore blogu Naver'deki "yeux1122" hesabından bir gönderiyle kırıldı.

MacRumours'a göre, kendi kendini Apple içeriden ilan eden kişi daha önce firmanın yaklaşmakta olan ürünleri hakkında doğru iddialarda bulundu.

MacRumours, “Tedarik zinciri kaynaklarından alıntı yapan gönderi, ‌iPhone 14 Pro‌'nun bellek bileşenlerinin artık onaylandığını iddia ediyor” dedi.

İPhone 14'ün geçen yılki iPhone 13 Pro ile sunulan 6GB RAM'den 8GB RAM'e kadar geleceğini gösteriyorlar.

AdminAdmin