YEREL
Giriş Tarihi : 04-04-2023 23:50   Güncelleme : 24-04-2023 18:06

İYİ PARTİ İL BAŞKANI SERPİL TÜTÜNCÜ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti İl Başkanı Serpil Tütüncü düzenlediği Aday Tanıtım töreni ile Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. İYİ Parti İl Binasında gerçekleşen Aday tanıtım törenine Merkez İlçe Başkanı Serpil Balcı Gören, İlçe Başkanları, İl Teşkilatı, Belediye Meclis üyeleri, parti üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI SERPİL TÜTÜNCÜ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti İl Başkanı Serpil Tütüncü düzenlediği Aday Tanıtım töreni ile  Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. İYİ Parti İl Binasında gerçekleşen  Aday tanıtım törenine Merkez İlçe Başkanı Serpil Balcı Gören, İlçe Başkanları, İl Teşkilatı, Belediye Meclis üyeleri, parti üyeleri ve basın mensupları katıldı.

28.Dönem Edirne Milletvekili olarak T.B.M.M.’de Edirne’nin sesi olmak ve sorunları haykırmak için aday olduğunu açıklayan Tütüncü; “Atatürk’ümüzün açtığı yolda, Liderimiz Sayın Meral Akşener’în önderliğinde, Atamızın “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmaz” sözünü benimseyerek bu yola dinlenmeme üzere çıktım. 5 yıllık aktif siyaset hayatım olmasına rağmen ben bu yola daha liseyi bitirdiğim yıl (1982) çıktım. 14 Mayıs normal bir seçim değil, bir var olma savaşıdır. Cumhuriyetimizin kazanımlarını geri alıp Cumhuriyet ayarlarımıza geri döneceğiz. Az Kaldı… İYİ Parti umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküsüdür. Adaletin, demokrasinin, sorunlu siyasetin öyküsüdür. Bizim siyasetimiz, önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir. Kadınlarımızın olmadığı hiçbir yerde kadınlar adına imza atılamayacak. Eşit iş, eşit ücret ve hakkedilen kariyere sahip olacaklar. Bütün bunları başarabilmek için kadınlar siyasette vitrin süsü olarak bulunmayacaklar. Sevgili kadınlar, elim eliniz, sesim sesiniz olacaktır. Ölüm tehditlerinden korkmadık. Evlerimizin köşelerinde demir çubuklarla beklediler, korkutamadılar. Yıldırma politikalarından yılmadık. İftiralarla yalanlarla bir kadını siyaset sahnesinden koparamayacaklarını anladılar. Kadının sabrı, kadının gücünün büyüklüğünü fark edecekler. Cumhuriyet’in 2. Asrını biz kadınlar şekillendireceğiz. Siyaset yaşanılan toprakları daha müreffeh, daha yaşanılabilir kılma aracıdır, bulunulan coğrafyanın sorunlarını çözme becerisidir. Milletin dertlerine derman olabilmektir. Milletimizin yanında, yan yana omuz omuza var olan zorlukları aşacağımıza inancım tamdır. Bu bağlamda tüm gereklilikleri yerine getirebilecek ve asla geri adım atmayacağım. Yüce Türk Milleti Edirne’me sözümdür.   Ben hazırım Edirnem.” Dedi.  

AdminAdmin