https://www.akhaberedirne.com/files/uploads/user/217e435e0a3dc58d2132f4a9d322a66e-b3f4f6f974a60cf125d6.jpg
Bahaddin Özbuğutu

AK PARTİ' NİN ALTERNATİFİ..!

22-01-2023 10:55

Özellikle ifade etmek isterim ,
Alternatifsizlik içindeyken  başarılı sonuçlar aldıklarını düşünerek  rehavete erenlerin  sonları sabun köpüğü gibidir

AK Parti, kurulduğu tarihte tabiri caizse  Türkiye’yi  “1 cent”e muhtaç edenlere karşı yönetimde  alternatif olacağını gösterdi.

İstikrarlı, ilkeli, vizyonlu  muhalefet yokluğu çekilen  Vatanımızda  AK PARTİ kendisine ALTERNATİF oldu. Geçmiş dönemlerde vatanlarının bağımsızlığı için gayretle çalışan fedakar bilim insanlarımızın başlarına gelen    yüreklerimizi yakan acı hadiselerden dolayı halkın iktidarında  bazı alanlarda  araştırma geliştirme icraate dönüştürme faaliyetlerinin  gizlilik içinde  yürütülüldüğü hayata geçirildiği anda    Dünyanın göreceği hale getirildiği kamuoyunca bilinmektedir.

Sağlık, Ulaşım, Tarım, Eğitim , Barajlar, Göletler , Turizm, Kültür , Sanat , Sosyal hizmetler bağlamında   saymakla bitmeyecek çalışmalar ise  gözler önünde  ilmik ilmik işlenerek  faliyete geçirilmiştir.

Kaptan amaçları  , ilkeleri  doğrultusunda doğru yoldan sapmadan direksiyon başında hedeflere  giderken , yorgunluğunu ve yoğunluğunu fırsat sayıp  durumdan nemalanmak maksadıyla  toplumsal dayanışmayı sekteye uğratacak hallere bürünmüş şahıslar  olabilir. 

Milyonlarca üyesi olan AK  Partide  kişiler bazında kusurları olan , yetersizlikleri bulunan , egoları ve ihtirasları ile   yapılan hizmetlere gölge düşürenler  rehavete erenler gördüğünü  söyleyenler çıkabilir.
Görevden alınanlar, görevden ayrılanlar, kendilerine parti kurup karşı muhalefetle iş birliği içinde olanlar açıkça  bellidir. 
Belli olmayanlar var ise er geç ortaya çıkacaktır, aksini düşünmek  var oluş sebebimizin tabiatına aykırıdır.


Her türlü zorluklar, algılara  rağmen   DEVLET ' in tüm kurumlarıyla işleyişini devam ettiriyor olması ,  hizmetleri süreklilik ile  güçlenerek sürdürüyor  olması küçümsenmeyecek kadar önemli bir haldir. 

Milletine verdiği sözleri  bir kaç saat uyuyarak, aşkla çalışarak ilkelerine sadakatle bağlı kalarak hayata geçirme gayretinde olan Başkan, Aşkla çalışan yorulmaz sözünün özünü göstererek Dava arkadaşlarını , Bürokrasinin değerli  Yöneticilerini ve Devletin tüm alanlarında  çalışan değerli şahsiyetlerini motive etmiş ,  gönülden  gönüle takım halinde çalışma azmini   perçinlemiştir. 

AK Partinin alternatifi  olduğunu iddia eden muhalefetin bazı  yöneticileri , temsilcileri  geçmişin alışkanlıkları içindeki   beklentilerle iktidara konmayı tercih ederek halkın  iradesini önemsemedik
lerini göstermişlerdir. Algılar,  asparagas dedikodular,  mesnetsiz ithamlarda  bulunarak iktidarı itibar kaybına uğratıp kaos ortamları hazırlamanın yollarını aramışlardır. 
Savunma sanayide yapılan atılımları önemsizliştirme gayretleri.
Sağlıkta Fiziki ,  koşulların iyileliştrilmesi bilimsel konuların  geliştirilmesi hallerini yok sayma durumları.
Her alanda yapılan  irili ufaklı  hizmetlerin tümünü görmeme gafletleri en belirgin duruşlarıdır.
Mikro, Makro  ölçekli projeleri olmayıp,  yetmişli , seksenli yılların söylemleri ile  iktidar beklentisi içinde oldukları açıkça görülmektedir.

Halkın iktidarının  BAŞKAN'nı Yeni Yüzyıl Türkiyesi kapsamında 
DÜNYA 5 ten büyüktür,  Dünyanın 10 güçlü ekonomisinden biri olacağız  söylemi ile kimlere alternatif olduğunu  Dünya' Halklarına ve Yöneticilerine göstermiştir. 

Dünyada Barış ve Huzur adına mazlumların sesi ve gücü olmak için Emperyalizm ve işbirlikçilerine karşı kendi varlıklarını ALTERNATİF gördüğünü açıkça ifade etmiştir. Özün sözünü ifade etmek gerekirse bu seçim , 2002 den bu güne gelen Halkın iktidarı ile , sömürüyle beslenen Emperyalist' ülkelerin yönetimlerinin  destekledikleri  arasında geçecektir.

Netice olarak Tek Millet olma huzurunu yaşayanlar, Güçlü Devlet, Asil Millet  gururunu taşıyanlar, Vatanın bölünmez bütünlüğünü savunanlar, Şanlı Bayrağımızın  onurunu gönlünün derinliklerinde  hissedenler , her türlü ırkçılığa , Faşizme,  emperyalizme , şovenizme karşı olanlar, halkının karşısına projeleriyle, icraatleriyle  çıkanlara saygı duyanlar ,  sofralarından azalan katıklarından,  maddeye dayalı Dünyalık' larından dolayı,  Seçimle gelmiş  Başkanlarına desteğini esirgemeyecektir

Neler Söylendi?

Mehmet FURKAN

Rabbim sırat ı müstakim üzre tutsun cümlemizi. Amin 1 yıl önce

Kerim KARATEPE

Yüreğine sağlık, eline bileğine kuvvet. Allah Ahir ve akıbetimizi hayreylesin. AMİN AMİN AMİN. 1 yıl önce

Bayram Kahraman

Ülkemiz için kimin emeyi gecenlere yatırımların hepsi çok güzel güzel yazınız için allah sizi korusun işallah 1 yıl önce