En güzeli için hazırız geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, seçim çalışmalarına gece-gündüz demeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gece-gündüz demeden vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatan Akın, vatandaşlardan gelen talepleri de dinliyor.

YEREL - 18-03-2024 02:54

En güzeli için hazırız geliyoruz

Çalışmalar kapsamında Bostanpazarı ve Uzunkaldırım’da bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Akın, vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördü. Yerel esnaftan alışveriş yapmayı teşvik eden Sevgi Kart Projesi hakkında da bilgiler veren Akın, “Dar gelirli hemşehrilerimizin rahat bir nefes almasını sağlayacak; Yerel esnaftan alışveriş yapmayı teşvik edecek, her ay 2000 TL alışveriş desteğinde bulunacağımız Sevgi Kart Projemizi vatandaşlarımızla paylaştık.


Esnafımızın yüzünü güldürecek; turizm potansiyelini artıracak yeni destinasyon alanlarımızın müjdesini verdik. 31 Mart’tan sonra esnafımıza da can suyu olacağız! Yepyeni umutlar Filiz’lendirmek için geliyoruz.” ifadelerine yer verdi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

07-04-2024 - YEREL

Edirne’nin ilk kadın Belediye Başkanı Göreve Başladı

Edirne’nin ilk kadın Belediye Başkanı Göreve Başladı

05-04-2024 - YEREL