AK PARTİ ESNAFIN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Saraçlar Caddesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi. 2 gün boyunca Saraçlar Caddesi esnaflarıyla bir araya geldiklerini belirten İba, “Saraçlar Caddesi ziyaretlerimize tüm esnafımıza tek tek ulaşana kadar devam edeceğiz” dedi.

YEREL - 17-09-2022 23:34

AK PARTİ ESNAFIN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Saraçlar Caddesi esnafları ile bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, onların taleplerini dinleyerek ilgili bakanlıklara iletmek üzere not aldı.Kentin en işlek noktalarından olan Saraçlar Caddesi’ndeki esnafları tek tek dolaşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, hoş sohbet eşliğinde esnafın istek ve şikâyetlerini dinledi. Esnafın ayakta kalması ve güçlenmesi adına gerekli desteğin ve kolaylığın sağlanması noktasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilgili bakanlıklara talimat verdiğini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, evine ekmek götürmek için alın teriyle emek veren ve üreten herkesin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

Esnaflarla sohbet edip hayırlı işler dilediklerini ve taleplerini dinleyerek not aldıklarını söyleyen Başkan İba, ilk olarak Çilingirler Caddesi esnafı ile başladıkları ziyaretlerinin Saraçlar ve diğer caddelerdeki esnaflarla devam ettiğini aktardı. Durmadan ve yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan İba, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da milletin ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Önümüzdeki günlerde de Saraçlar Caddesi ve Edirne’nin her köşesinde esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini söyleyen Başkan İba, Çalışan ve üreten Edirne'nin, her şeyin en iyisine layık olduğunu ve kentin hak ettiği değeri alması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. Saraçlar Caddesi ziyaretinin ardından Kaleiçi Polis Parkı’nda bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek çay içen Başkan İba ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla iç içe ve beraber olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kuvayımilliye Bulvarı törenle açıldı

Kuvayımilliye Bulvarı törenle açıldı

21-03-2024 - YEREL

Edirne'de Uluslararası 5. Yüzme Kupası Düzenlenecek

Edirne'de Uluslararası 5. Yüzme Kupası Düzenlenecek

21-03-2024 - YEREL