31 MART AKŞAMI EDİRNE’DE YENİ BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

CHP Edirne İl Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın Basın mensupları ile bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Margi Otel Mia Bella Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

YEREL - 08-03-2024 01:09

31 MART AKŞAMI EDİRNE’DE YENİ BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

Seçim çalışmaları hakkında değerlendirme yapan CHP Adayı Gencan Akın, “Sıkıntılı bir seçim sürecine girildiğini ve aday belirleme sürecinin de sıkıntılı olduğunu belirten bir basın mensubunun sorusu üzerine açıklama yapan CHP adayı Av. Filiz Gencan Akın; “Partimize küskün olan kişilerin de küskünlüğünün sona erdiğini gözlemekteyiz. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. 20 yıldan bu yana kesintisiz olarak dalgalanan CHP bayrağı bundan sonra da güçlenerek dalgalanmaya devam edecektir, bütün arkadaşlarım, bütün örgütümüz, bütün ekibimiz buna inanıyor ve buna kilitlendi, buna hedeflendi. 31 Mart akşamı Edirne’de yeni bir zafer yazmaya hazırız dedi.
Çalışmalarımızı oldukça güzel bir şekilde devam ediyor. Siz değerli basın mensuplarımıza da katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımız oldukça güzel gidiyor, sahada herkese ulaşmaya çalışıyoruz, çok güzel bir programımız var ve bu programları da sürekli sizlerle paylaşıyoruz, gayet güzel ve heyecanlı gidiyor.

“ BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.”

Sahadaki çalışmalarımız da çok güzel gidiyor. Olumlu tepkiler alıyoruz. Vatandaşlarımızın bize olan ilgisi ve teveccüh gayet güzel. Cumhuriyet Halk Partimizin ailesi olan çok büyük bu büyük aileyle birlikte mücadele ediyoruz.” Dedi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL EDİRNE’YE GELİYOR

10 Mart Pazar günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Edirne’ye geleceğini ve Edirnelilerle buluşacağını söyleyen CHP Adayı Av. Filiz Gencan AKIN, “Bu Pazar günü Genel başkanımız Edirne’de olacak, sayın Genel başkanımız Özgür Özel ile birlikte proje tanıtım toplantımız gerçekleşecek. Bununla ilgili de de ayrıca duyuru yapacağız.” Dedi.


“ANKET ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”

Anket çalışmaları hakkında da değerlendirme yapan Gencan Akın; “Şu an için yapılmış bir anket çalışmamız yok, ileriki günlerde tabii ki bir anket çalışmamız olacak ve bunu kamuoyuyla paylaşacağız.” Dedi.
Partinin önde gelen değerli isimleriyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini de söyleyen CHP Adayı Av. Filiz Gencan AKIN; “Önceki gün partimizin çok kıymetli önde gelen değerli isimleriyle güzel bir toplantı yaptık. Geniş katılımlı bir toplantı oldu. Verimli bir toplantı oldu. Bu toplantıda eski yöneticilerimiz, eski il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız da vardı, geçmiş yöneticilerimizle bir araya geldik, çok verimli ve çok güzel bir toplantı oldu. Zaten birlikte hareket ediyoruz bundan sonra da daha güçlü bir şekilde hareket etmemiz için ne yapılması gerektiği hakkında istişare ettik çok verimli bir toplantı oldu.” dedi.


SEDEFÇİ’NİN CANLI YAYIN ÇAĞRISINA CEVAP..

İyi Parti adayı Hamdi Sedefçi’nin kendisini canlı yayına davet etmesi ile ilgili açıklama yapan CHP Edirne belediye başkan adayı Filiz Gencan Akın; “Hamdi başkanın çağrısına değerlendirip ileriki günlerde mutlaka cevap vereceğiz” dedi.
Sıkıntılı bir seçim sürecine girildiğini ve aday belirleme sürecinin de sıkıntılı olduğunu belirten bir basın mensubunun sorusu üzerine açıklama yapan CHP adayı Av. Filiz Gencan Akın; “Partimize küskün olan kişilerin de küskünlüğünün sona erdiğini gözlemekteyiz. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. 20 yıldan bu yana kesintisiz olarak dalgalanan CHP bayrağı bundan sonra da güçlenerek dalgalanmaya devam edecektir, bütün arkadaşlarım, bütün örgütümüz, bütün ekibimiz buna inanıyor ve buna kilitlendi, buna hedeflendi. 31 Mart akşamı Edirne’de yeni bir zafer yazmaya hazırız dedi.

Sahada gezerken vatandaşlardan aldığı tepki ve önerileri de değerlendiren CHP adayı avukat Filiz Gencan yaptığı açıklamada, biz her zaman eleştiriye açık olacağız ben değil biz yönetim anlayışını benimseceğiz toplumun her kesimi ile bir arada olacağız. Bu arada sivil toplum örgütleri ile de buluşuyoruz ve buluşmaya da devam edeceğiz bizim burada ortak hedefimiz süreci ortak bir şekilde yönetmek. Sivil toplum örgütleri muhtarlar her zaman bizim işbirlikçilerimiz olacak Edirne’yi birlikte yöneteceğiz. Dolayısıyla eleştirilere ve gelecek olan önerilere her zaman açık olacağız. Siz değerli basın mensuplarımızdan da gelecek olan önerilere de eleştirilere de her zaman açık olacağız Diğer taraftan baktığımız zaman özellikle altyapı ve ulaşım konusunda eleştiriler alıyoruz sosyal donatlarla ilgili şikayetler alıyoruz ama zaten bunlar projelerimizde özellikle var biz bunları gerçekleştireceğimiz programlarla projelerle çözeceğiz şikayetleri talepleri değerlendiriyoruz .
İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’yla yakın diyaloğunu da dile getiren avukat Filiz Gencan Akın sayın başkanımız Ekrem İmamoğlu bize büyük destek veriyor vermeye de devam ediyoruz sürekli bizi arıyor özellikle bize altyapı konusunda da bizlere destek vereceğini söyledi aslında bugüne kadar altyapı ile ilgili çok yapılan büyük işler var Sayın belediye başkanımız Recep gurkan gerçekten büyük projelere imza attı bunu da unutmamak gerekiyor bazı eksiklikler olabilir bunları da inşallah çözeceğiz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN FİLİZ GENCAN AKIN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

07-04-2024 - YEREL

Edirne’nin ilk kadın Belediye Başkanı Göreve Başladı

Edirne’nin ilk kadın Belediye Başkanı Göreve Başladı

05-04-2024 - YEREL